ΠΑΟΚ-ΑΟΠ Κηφισιάς

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Ανδρών

Για την «πρεμιέρα» των Play-Off της Volleyleague ανδρών, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου και ώρα 19:15, στο PAOK Sports Arena, τον ΑΟΠ Κηφισιάς. 

Ο πρωτοπόρος του βαθμολογικού πίνακα ΠΑΟΚ, ανοίγει την «αυλαία» των φετινών Play-Off, υποδεχόμενος την ομάδα της Κηφισιάς, στο «σπίτι» του, έχοντας ως στόχο τη νίκη, η οποία θα τον διατηρήσει στην κορυφή. 

Οι «ασπρόμαυροι» έκλεισαν την κανονική διάρκεια με νέα νίκη, αυτή του φόρα κόντρα στον Φίλιππο Βέροιας με 0-3, και πλέον στρέφουν το βλέμμα τους στις απαιτητικές μάχες των Play-Off, οι οποίες θα κρίνουν και τον τίτλο. 

Απέναντι τους, ο ΑΟΠ Κηφισιάς, ο οποίος μετά την ήττα από τον Φοίνικα Σύρου με 1-3, γνώρισε δεύτερη σερί ήττα, αυτή τη φορά κόντρα στον Πήγασο Πολίχνης για τον θεσμό του κυπέλλου, η οποία τον άφησε εκτός συνέχειας. Στην Β' Φάση, η ομάδα της Αττικής ξεκινάει με μηδέν βαθμούς, και στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. 

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω της ΕΡΤ3 HD. 

Για το παιχνίδι κόντρα στον ΑΟΠ Κηφισιάς, ο Brett Walsh, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαστε χαρούμενοι που ξεκινάμε αυτό το νέο πρωτάθλημα από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Είναι ένας καινούργιος κόσμος για όλες τις ομάδες αυτά τα παιχνίδια, αφού πλέον κρίνουν ανοικτά τον τίτλο του πρωταθλητή. Εμείς προετοιμαζόμαστε για κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, αντιμετωπίζουμε όλες τις ομάδες με την ίδια σοβαρότητα, θέλοντας πάντα να βαδίζουμε στον δρόμο των νικών». 

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ως εξής:

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ: 5€
VIP: 10€

Διευκρινήσεις σχετικά με τα εισιτήρια...

Σημεία Διάθεσης:

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2022
Εκδοτήρια PAOK Sports Arena: 18:00-19:15

Για τους κατόχους διαρκείας, η είσοδος θα είναι ελεύθερη με την επίδειξη της κάρτας.

Βάσει των νέων μέτρων, σχετικά με την μέγιστη χωρητικότητα των γηπέδων (50%), θα εκδοθεί συγκεκριμένος αριθμός εισιτηρίων.

Βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας KYA3117/16.07.2021, ο κάτοχος εισιτηρίου θα πρέπει απαραιτήτως να φέρει την αστυνομική ταυτότητα ή οποιοδήποτε αποδεικτικό έγγραφο ταυτοποίησης καθώς και το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης από κορωνοϊό Covid-19 (έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή).

Οι ανήλικοι άνω των δώδεκα (12) και έως δεκαεπτά (17) ετών θα πρέπει να προσκομίσουν PCR Test εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή Rapid Test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα, ενώ οι ανήλικοι έως και δώδεκα (12) ετών θα πρέπει να προσκομίσουν αρνητικό Self Test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.


Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2022
1η αγωνιστική Β' Φάση, Volleyleague ανδρών
PAOK Sports Arena
19:15, ΠΑΟΚ-ΑΟΠ Κηφισιάς (ΕΡΤ3 HD)