ΑΟΦ Πορφύρας-ΠΑΟΚ

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Γυναικών

Για την 23η αγωνιστική της Volleyleague γυναικών, ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στην Αθήνα, προκειμένου να αντιμετωπίσει το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου και ώρα 20:00, τον ΑΟΦ Πορφύρα. 

Στην τελική ευθεία της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά τους τρεις αγώνες, στους οποίους καλείται να δώσει τον καλύτερο του εαυτό, έτσι ώστε να έχει το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα ενόψει της έναρξης των Play-Off, τα οποία θα κρίνουν και τον τίτλο. 

Άπαντες στο τμήμα βόλεϊ γυναικών, καλούνται να αφήσουν πίσω το αποτέλεσμα κόντρα στην Λαμία, και να επικεντρωθούν στις απαιτητικές μάχες κόντρα σε Πορφύρα, Άρη και Παναθηναϊκό. 

Απέναντι του, ο ΑΟΦ Πορφύρας, ο οποίος πήρε διπλό-«χρυσάφι» στον Εύοσμο, επικρατώντας του Αίαντα με 1-3, νίκη η οποία τον έβγαλε από την τελευταία δυάδα του βαθμολογικού πίνακα. 

Για την αναμέτρηση κόντρα στον ΑΟΦ Πορφύρα, η Ανδρομάχη Τσιόγκα, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Αφήσαμε πίσω μας τον προηγούμενο αγώνα δουλεύοντας σκληρά στην προπόνηση, και στρέφουμε το βλέμμα μας πλέον στον αγώνα κόντρα στον Πορφύρα. Έχουμε ως στόχο τη νίκη και τους τρεις βαθμούς, παλεύοντας μέχρι και τον τελευταίο πόντο για αυτά, όπως κάνουμε σε κάθε παιχνίδι». 


Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2022
23η αγωνιστική, Volleyleague γυναικών
Δημοτικό Γήπεδο «Π. Σαλπέας»
20:00, ΑΟΦ Πορφύρας-ΠΑΟΚ