Όλοι Μίκρα! ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Ανδρών

Για την 5η αγωνιστική της Β' Φάσης της Handball Premier, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου και ώρα 12:30, στο «Σπίτι του Χάντμπολ», την ΑΕΚ. 

Η ατυχία «χτύπησε» και πάλι το τμήμα χάντμπολ ανδρών του ΠΑΟΚ, καθώς μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Λευτέρη Σεϊρεκίδη στο παιχνίδι κόντρα στην CS Minaur Baia Mare, ήρθε να προστεθεί αυτός του Λούκα Στογιάνοβιτς στο παιχνίδι πρωταθλήματος κόντρα στον ΟΣΦΠ. 

Πλέον, οι «Μάγκες» καλούνται να ανασυνταχθούν και προσαρμοστούν στις νέες συνθήκες στα κρίσιμα παιχνίδια που ακολουθούν σε πρωτάθλημα αλλά και κύπελλο. 

Απέναντι τους, η ΑΕΚ, επιστρέφει σε αγωνιστικές υποχρεώσεις όσον αφορά το πρωτάθλημα, ύστερα από τους δύο Ευρωπαϊκούς αγώνες που έδωσε κόντρα σε Κάρμπονεξ και Νιμ. 

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω της ΕΡΤ3 HD. 

Για το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ, ο προπονητής της ομάδας, Παναγιώτης Γούσιος, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Αρχικά θέλω να ευχηθώ περαστικά στον Λούκα Στογιάνοβιτς. Να έχει ταχεία ανάρρωση και να επιστρέψει δυνατός. Δυστυχώς, ενώ όλη την χρονιά δεν είχαμε προβλήματα τραυματισμών, ήρθαν τώρα δύο σημαντικοί τραυματισμοί στην κρισιμότερη περίοδο, και χωρίς την δυνατότητα αντικατάστασης των παικτών με μεταγραφές. Θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι με ελάχιστα λάθη στο παιχνίδι, και να καταφέρουν να ανταποκριθούν οι παίκτες σε νέους ρόλους». 

Διευκρινήσεις σχετικά με τα εισιτήρια...

Στην αναμέτρηση θα υπάρχει γενική είσοδος 5€. Φυσικά, για τους κατόχους διαρκείας, η είσοδος θα είναι ελεύθερη με την επίδειξη της κάρτας. Βάσει των νέων μέτρων, σχετικά με την μέγιστη χωρητικότητα (50%) των γηπέδων, θα εκδοθεί συγκεκριμένος αριθμός εισιτηρίων.

Βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας KYA3117/16.07.2021, ο κάτοχος εισιτηρίου θα πρέπει απαραιτήτως να φέρει την αστυνομική ταυτότητα ή οποιοδήποτε αποδεικτικό έγγραφο ταυτοποίησης καθώς και το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης από κορωνοϊό Covid-19 (έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή).

Οι ανήλικοι άνω των δώδεκα (12) και έως δεκαεπτά (17) ετών θα πρέπει να προσκομίσουν PCR Test εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή Rapid Test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα, ενώ οι ανήλικοι έως και δώδεκα (12) ετών θα πρέπει να προσκομίσουν αρνητικό Self Test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.
 

Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2022
5η αγωνιστική Β' Φάση, Handball Premier
Σπίτι του Χάντμπολ
12:30, ΠΑΟΚ-ΑΕΚ (ΕΡΤ 3HD)