ΠΑΟΚ-Εσπερίδες Καλλιθέας

paok
Κατηγορία: Μπάσκετ Γυναικών

Για την 14η αγωνιστική της Α1 Μπάσκετ γυναικών, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου και ώρα 13:00, στο PAOK Sports Arena, τις Εσπερίδες Καλλιθέας. 

Ο Δικέφαλος, ο οποίος καλείται να προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες με την αιφνίδια απώλεια των γκαρντ, ψάχνει τη νίκη η οποία θα δώσει τόσο ψυχολογική, όσο και βαθμολογική τόνωση. 

Το ποιοτικό σύνολο του Κώστα Κεραμιδά γνωρίζει την κρισιμότητα των παιχνιδιών που έρχονται, καθώς η κανονική διάρκεια βρίσκεται στην «δύση» της. 

Απέναντι του, οι Εσπερίδες Καλλιθέας, μια μαχητική ομάδα η οποία κυνηγάει με τις δικές της αξιώσεις την είσοδο της στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα. Την προηγουμένη αγωνιστική γνώρισαν ήττα από τον Παναθηναϊκό με 64-78. 

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω του AC PAOK TV. 

Για το παιχνίδι κόντρα στις Εσπερίδες Καλλιθέας, η Rachel Hollivay, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Αντιμετωπίζουμε τις Εσπερίδες Καλλιθέας, μία μαχητική και καλή ομάδα. Εμείς προετοιμαστήκαμε για το παιχνίδι, και θέλουμε να δώσουμε το 100% μας για τη νίκη. Αν κάνουμε αυτά που μας ζητήσει ο προπονητής, πιστεύω θα τα καταφέρουμε». 

Διευκρινήσεις σχετικά με τα εισιτήρια...

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ: 5€

Για τους κατόχους διαρκείας, η είσοδος θα είναι ελεύθερη με την επίδειξη της κάρτας.

Βάσει των νέων μέτρων, σχετικά με την μέγιστη χωρητικότητα των γηπέδων (50%), θα εκδοθεί συγκεκριμένος αριθμός εισιτηρίων.

Βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας KYA3117/16.07.2021, ο κάτοχος εισιτηρίου θα πρέπει απαραιτήτως να φέρει την αστυνομική ταυτότητα ή οποιοδήποτε αποδεικτικό έγγραφο ταυτοποίησης καθώς και το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης από κορωνοϊό Covid-19 (έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή).

Οι ανήλικοι άνω των δώδεκα (12) και έως δεκαεπτά (17) ετών θα πρέπει να προσκομίσουν PCR Test εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή Rapid Test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα, ενώ οι ανήλικοι έως και δώδεκα (12) ετών θα πρέπει να προσκομίσουν αρνητικό Self Test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2022
14η αγωνιστική, Α1
PAOK Sports Arena
13:00, ΠΑΟΚ-Εσπερίδες Καλλιθέας