«Καθαρό» τρίποντο επί του Πορφύρα!

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Γυναικών

Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του στην Volleyleague γυναικών ο ΠΑΟΚ, επικρατώντας εκτός έδρας του ΑΟΦ Πορφύρα με 1-3 σετ. 

Χωρίς προβλήματα κύλησε το πρώτο σετ για τον ΠΑΟΚ, με τις «ασπρόμαυρες» να μπαίνουν με διάθεση να μην έχουν περιπέτειες. Παίζοντας σε υψηλό ρυθμό, τον οποίο δεν μπορούσαν να ακολουθήσουν οι γηπεδούχες, ο Δικέφαλος επέβαλλε τον ρυθμό του και έφτασε με 18-25 στο 0-1. 

Ανάλογη ήταν και η εικόνα του δεύτερου σετ. Οι παίκτριες του ΠΑΟΚ δεν άφησαν περιθώριο αντίδρασης στις γηπεδούχες, παίρνοντας τα ηνία του σετ από νωρίς. Δίχως να αντιμετωπίσουν κάποιο πρόβλημα, οι «ασπρόμαυρες» έφτασαν στο 0-2 με το ίδιο και πάλι σκορ, 18-25. 

Ισορροπημένη ήταν η εικόνα στο τρίτο σετ, με τις γηπεδούχες να διατηρούν ένα μικρό προβάδισμα, Οι παίκτριες του Δικεφάλου προσπάθησαν να μειώσουν στο σετ, ωστόσο οι γηπεδούχες έβγαλαν αντίδραση και με 25-20, μείωσαν σε 1-2. 

Στο τέταρτο σετ, οι «ασπρόμαυρες» μπήκαν με διάθεση να τελειώσουν το παιχνίδι και να μην μπουν σε περαιτέρω περιπέτειες. Ανεβάζοντας κατακόρυφα την απόδοση τους, οι παίκτριες του Μάρκο Φενόλιο έδειξαν την διαφορά ποιότητας τους και με 11-25, έφτασαν στο 1-3. 

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Μάρκο Φενόλιο, το Σάββατο 12 Μαρτίου και ώρα 18:00, απέναντι στον ΑΟ Μαρκοπούλου, εντός έδρας. 

ΑΟΦ Πορφύρας-ΠΑΟΚ: 1-3

Τα σετ: 18-25, 18-25, 25-20, 11-25


ΠΑΟΚ (Μάρκο Φενόλιο): Φιντόν, Πολυνοπούλου, Κογιάρ, Μερτέκη, Καλαντάτζε, Λι Ντα / Ξανθοπούλου (λ), Κλέπκου.