Μετάλλια και διακρίσεις στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα από τον Στίβο του ΠΑΟΚ!

paok
Κατηγορία: Στίβος

Παρουσία που σίγουρα δεν πέρασε απαρατήρητη σημείωσε το τμήμα Στίβου του ΠΑΟΚ το Σαββατοκύριακο 26-27/2, κατά τη διάρκεια του Πανελληνίου Πρωταθλήματος κλειστού στίβου στο ΣΕΦ.

Χρυσό μετάλλιο για τη Βασιλική Χαϊτίδου στο άλμα εις μήκος. Η αθλήτρια φέτος έδειχνε σίγουρη για την κατάκτηση της 1ης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και τελικά τα κατάφερε με επίδοση 6.06, δείχνοντας ότι έχει σταθεροποιηθεί στα καλά άλματα πάνω από τα έξι μέτρα.

Δεύτερος Πανελληνιονίκης στο αγώνισμα του άλματος σε ύψος ο Αντώνης Μέρλος, ο οποίος με άλμα στα 2.15 έκανε δικό του το αργυρό μετάλλιο.

Η δυνατή σπρίντερ του συλλόγου Μαρία Γάτου, για άλλο ένα πανελλήνιο πρωτάθλημα παρέμεινε στο βάθρο των νικητών κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο στα 60μ. (7.47).

Στο ίδιο αγώνισμα η Δήμητρα Γιλτίδου βελτίωσε το ατομικό της ρεκόρ (7.93). Φέτος αποφάσισε να δοκιμάσει τις δυνατότητες της και σε ένα νέο για εκείνη αγώνισμα το άλμα σε μήκος και έτσι την επόμενη ημέρα αφού προκρίθηκε , αγωνίστηκε στον τελικό του αγωνίσματος όπου και εκεί ξεπέρασε τον εαυτό της και με άλμα στα 5.67 κατέλαβε την 8η θέση. Επιπλέον, στο αγώνισμα ο ΠΑΟΚ είχε τριπλή παρουσία στον τελικό αφού εκτός από τις Χαϊτιδου και Γιλτίδου , συμμετείχε και η Μίζιου Φωτεινή (5.39).

Τρομερή εμφάνιση από τον Λαμπίδη Λευτέρη στη σφαιροβολία όπου με 17.31 στην τελευταία βολή ανέτρεψε τα δεδομένα και κατέκτησε παλικαρίσια το χάλκινο μετάλλιο, ανάμεσα σε κορυφαίους Έλληνες αθλητές.
Στον τελικό του άλματος σε μήκος βρέθηκε και ο Γιάννης Μανταρτζίδης όπου με 6.97 κατέλαβε την 6η θέση.

Με καλή εμφάνιση μετά από τους τραυματισμούς του, αλλά άτυχος εμφανίστηκε ο Μάκης Μαβιλίδης καθώς για μια θέση έχασε την πρόκριση στον τελικό των 400μ. (50.70). Καλή εμφάνιση για πρώτη φορά με τη φανέλα του ΠΑΟΚ σε πανελλήνιο πρωτάθλημα και για τον Λαμνή Αριστείδη στο ίδιο αγώνισμα (52.70).

Ο Θοδωρής Βροντινός προκρίθηκε στον απογευματινό τελικό των 60μ. και με επίδοση 6.92 κατέλαβε την 10η θέση. Στο ίδιο αγώνισμα ο Λεωνίδας Γαϊτανίδης σημείωσε 7.24.

Ο Ευθύμης Καραγιώργος στάθηκε άτυχος διότι ένα τεχνικό λάθος στην έναρξη της κούρσας των 60μ. με εμπόδια , του στοίχισε μια πολύ καλή εμφάνιση στον τελικό του αγωνίσματος.

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και τους προπονητές των αθλητών τόσο για την αγωνιστική τους παρουσία όσο και για όλη τους τη συμπεριφορά εντός και εκτός σταδίου.

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter