ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός

paok
Κατηγορία: Μπάσκετ Γυναικών

Για την εξ' αναβολής 8η αγωνιστική της Α1 Μπάσκετ γυναικών, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Τετάρτη 2 Μαρτίου και ώρα 16:00, στο PAOK Sports Arena, τον Παναθηναϊκό. 

Ο Δικέφαλος, ο οποίος καλείται να προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες, προσπαθεί να διαχειριστεί την κούραση των συνεχόμενων παιχνιδιών, και την έλλειψη παικτριών σε κομβικές θέσεις λόγω τραυματισμών. 

Η ατυχία έχει «χτυπήσει» το τμήμα μπάσκετ γυναικών με πολλούς τρόπους, ωστόσο οι «ασπρόμαυρες» έχουν πάντα ως στόχο να δίνουν στο γήπεδο τον καλύτερο τους εαυτό. 

Απέναντι του, ο Παναθηναϊκός, ο οποίος επέκτεινε το αήττητο σερί του, επικρατώντας εκτός έδρας των Εσπερίδων Καλλιθέας με 64-78. 

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί αποκλειστικά μέσω του AC PAOK TV, στην κατηγορία των 4.99€ τον ΜΗΝΑ «Live streamings 4 (for) members».

Για την αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό, η Anni Makitalo, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Θα είναι σίγουρα ένα δυνατό παιχνίδι απέναντι στον Παναθηναϊκό, ο οποίος βρίσκεται στην πρώτη δυάδα του βαθμολογικού πίνακα. Είναι μία ομάδα με εμπειρία και ταλέντο. Εμείς έχουμε να διαχειριστούμε τις απώλειες στο ρόστερ, και αυτός είναι ο λόγος που δεν τα έχουμε πάει καλά. Στο αυριανό παιχνίδι, όπως και σε όλα, καλούμαστε να τα δώσουμε όλα κα να παλέψουμε για 40 λεπτά». 

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2022
8η αγωνιστική, Α1
PAOK Sports Arena
16:00, ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός