Του στοίχισε το τρίτο οκτάλεπτο...

paok
Κατηγορία: Πόλο Ανδρών

Για την Προημιτελική Φάση του Stoiximan.gr Κυπέλλου Ελλάδος Υδατοσφαίρισης Ανδρών, ο ΠΑΟΚ Domus Ergo ταξίδεψε στην Αθήνα, όπου και αντιμετώπισε την ΑΕΚ, γνωρίζοντας την ήττα με 9-8. 

Σ' ένα κλειστό επιθετικά πρώτο ημίχρονο, οι δύο ομάδες έβγαλαν νευρικότητα στα πρώτα λεπτά, κάτι το οποίο είναι φυσιολογικό, λόγω της κρισιμότητας του αγώνα. Το πρώτο οκτάλεπτο ήταν ισορροπημένο, με τις δύο ομάδες να είναι ισόπαλες, 2-2, ενώ το ημίχρονο έκλεισε και πάλι στο ισόπαλο, 3-3. 

Στην επανάληψη, ο Δικέφαλος επέτρεψε στους γηπεδούχους να πάρουν διαφορά στο σκορ, 6-4, σκορ το οποίο ήταν και τελικό για το τρίτο οκτάλεπτο. Στο τελευταίο και πιο αποδοτικό οκτάλεπτο, όσον αφορά το επιθετικό κομμάτι, ο Δικέφαλος προσπάθησε να κάνει την αντεπίθεση του, πράγμα που κατάφερε φέρνοντας το παιχνίδι στο γκολ, ωστόσο γνώρισε την ήττα αποκλεισμό με 9-8. 

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου, το Σάββατο 5 Μαρτίου και ώρα 15:30, απέναντι στον ΑΝΟΓ, εκτός έδρας, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Β' Φάσης της Α1 Υδατοσφαίρισης Ανδρών. 

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 1-1, 3-1, 3-4 

ΠΑΟΚ DOMUS ERGO (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Σαρησάββας, Μηλάς, Προσινικλής Ν., Μαρινάγης 1, Κεχαλάρης 2, Μιλάρντοβιτς 4, Σγουρίδης, Μπαγλατζής, Προσινικλής Π., Κούπμαν 1, Κουγιούνης, Τόττης.