Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ-Ιωνικός Ν. Φιλαδέλφειας

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Ανδρών

Οι δηλώσεις του Παναγιώτη Γούσιου και του Γιώργο Δεληζάνου, μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ιωνικού Ν. Φιλαδέλφειας με 21-18, στο πλαίσιο της Προημιτελικής Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος Χάντμπολ ανδρών, μέσω του acpaok.gr.

Παναγιώτης Γούσιος:

«Ήταν ένα ντέρμπι, ειδικά με τους τραυματισμούς που είχαμε να διαχειριστούμε. θεωρώ ότι ήμασταν καλοί στο αμυντικό κομμάτι, σε συνδυασμό με την τρομερή εμφάνιση του Γκίγκοφ. Επιθετικά τα παιχνίδια θα είναι δύσκολα, διότι οι επιλογές είναι περιορισμένες, οπότε πρέπει να ματώνουμε αμυντικά, και να προσπαθούμε οι επιθέσεις μας να τελειώνουν με ρίψεις και χωρίς λάθη. Για εμάς ήταν μία πολύ δύσκολο περίοδος, με παιχνίδια ανά τρεις μέρες. Μετά το παιχνίδι του Σαββάτου στο Άργος, τελειώνει ο δικός μας μαραθώνιος, και θα έχουμε τον χρόνο να προετοιμαστούμε για την συνέχεια». 

Γιώργος Δεληζάνος:

«Ήταν ένας πολύ δυνατός αγώνας. Έπρεπε όλη η ομάδα να καλύψει τις απουσίες που είχαμε, κάτι που καταφέραμε. Βγάλαμε πάθος και πήραμε το αποτέλεσμα, κάτι που θέλαμε πάρα πολύ. Στρέφουμε το βλέμμα μας τώρα στο Final-4, έχοντας ως στόχο τον τελικό». 

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter