ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Ανδρών

Για την 2η αγωνιστική των Play-Off της Volleyleague ανδρών, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Παρασκευή 4 Μαρτίου και ώρα 19;15, στο PAOK Sports Arena, τον Παναθηναϊκό. 

Ο Δικέφαλος, μετά τη νικηφόρα πρεμιέρα κόντρα στην Κηφισιά με 3-0, στρέφει το βλέμμα του στην συνέχεια των Play-Off, έχοντας φυσικά ως στόχο τη νίκη. 

Οι «ασπρόμαυροι» βρίσκονται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 18 βαθμούς, δύο περισσότερους από τον δεύτερο Παναθηναϊκό και τέσσερις από τον τρίτο ΟΣΦΠ. 

Απέναντι τους, ο Παναθηναϊκός, ο οποίος και εκείνος ξεκίνησε με το «δεξί» στα Play-Off, επικρατώντας του Μίλωνα στο Μαρούσι με 3-1. Οι «πράσινοι» ωστόσο, προέρχονται από τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό από την Χάλμπανκ, σ' ένα παιχνίδι το οποίο κρίθηκε στο τάι-μπρέικ. 

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε, με τον Αρτούρ Ούντρις να υπολογίζεται κανονικά. 

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω της ΕΡΤ3 HD.

Για το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό, ο προπονητής, Γιάννης Καλμαζίδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Ξέρουμε όλοι ότι είναι να πολύ σημαντικό και δυνατό παιχνίδι. Είμαστε οι πρώτες δύο ομάδες του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας μικρή διαφορά. Εμείς έχουμε δείξει ότι μπορούμε να κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό, ωστόσο και εκείνοι έχουν αποδείξει ότι είναι μία σκληρή ομάδα, η οποία μπορεί να κάνει την ζημιά. Θα είναι ένα αμφίρροπο παιχνίδι. 

Δεν γνωρίζουμε ακόμα αν θα είναι «παιχνίδι-κλειδί», αυτό θα το δείξει η συνέχεια. Εμείς πρέπει να είμαστε δυνατοί σε όλη την διάρκεια των Play-Off και να παίρνουμε τους βαθμούς που πρέπει κάθε φορά. Το παιχνίδι είναι σημαντικό φυσικά, αλλά δεν μπορούμε να ξέρουμε αν θα είναι καθοριστικό». 


Διευκρινήσεις σχετικά με τα εισιτήρια...

Παρασκευή 04/03/2022


PAOK BC Store (PAOK Sports Arena): 11:00-18:00

Εισιτήρια θα διατίθενται πριν την έναρξη του αγώνα από τα εκδοτήρια του PAOK Sports Arena.

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ως εξής:

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ: 5€

VIP: 10€

Για τους κατόχους διαρκείας, η είσοδος θα είναι ελεύθερη με την επίδειξη της κάρτας. Βάσει των νέων μέτρων, σχετικά με την μέγιστη χωρητικότητα των γηπέδων (50%), θα εκδοθεί συγκεκριμένος αριθμός εισιτηρίων.

Βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας KYA3117/16.07.2021, ο κάτοχος εισιτηρίου θα πρέπει απαραιτήτως να φέρει την αστυνομική ταυτότητα ή οποιοδήποτε αποδεικτικό έγγραφο ταυτοποίησης καθώς και το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης από κορωνοϊό Covid-19 (έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή).

Οι ανήλικοι άνω των δώδεκα (12) και έως δεκαεπτά (17) ετών θα πρέπει να προσκομίσουν PCR Test εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή Rapid Test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα, ενώ οι ανήλικοι έως και δώδεκα (12) ετών θα πρέπει να προσκομίσουν αρνητικό Self Test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.


Παρασκευή 4 Μαρτίου 2022
2η αγωνιστική Play-Off, Volleyleague ανδρών
PAOK Sports Arena
19:15, ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός (ΕΡΤ3 HD)