Τον «πληγώνουν» οι απουσίες του...

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Ανδρών

Για την 6η αγωνιστική της Β’ Φάσης της Handball Premier, ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στο Άργος, προκειμένου να αντιμετωπίσει το Σάββατο 5 Μαρτίου, τον τοπικό Διομήδη, από τον οποίο και γνώρισε την ήττα με 33-21. 

Η αποστολή αναμενόταν δύσκολη για τον ΠΑΟΚ, καθώς οι ατυχίες δεν λένε να σταματήσουν. Στα προβλήματα των Σεϊρεκίδη και Στογιάνοβιτς, ήρθαν να προστεθούν και οι απώλειες της τελευταίας στιγμής των Παπάζογλου και Αποστόλου, κάνοντας το έργο του Παναγιώτη Γούσιου ακόμα πιο δύσκολο. 

Στο πρώτο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν το πλεονέκτημα της έδρας, με τους «ασπρόμαυρους» να τους επιτρέπουν να πάρουν προβάδισμα στα πρώτα λεπτά, 9-3. Ο Δικέφαλος προσπάθησε περισσότερο από την περιφέρεια να βρει τέρματα, με τον φορμαρισμένο Τζωρτζίνη να αποτελεί μόνιμη πηγή κινδύνου. Η έλλειψη ωστόσο αλλαγών και η χρησιμοποίηση παικτών σε άλλες θέσεις, ήταν οι λόγοι που οι «ασπρόμαυροι» είχαν κάποια κενά διαστήματα, τα οποία εκμεταλλεύτηκαν οι γηπεδούχοι. Το πρώτο ημίχρονο τελείωσε στο 18-10. 

Το δεύτερο ημίχρονο σημαδεύτηκε περισσότερο από τις εντάσεις, παρά από το αγωνιστικό κομμάτι. Η διαφορά παρέμενε στα επίπεδα στα οποία ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο, με τον Δικέφαλο να δοκιμάζει πολλά διαφορετικά σχήματα, έχοντας ως στόχο να καλύψει τα κενά. Σ' ένα χρονικό σημείο στο οποίο η νίκη είχε κριθεί, παίκτες των γηπεδούχων ξεκίνησαν απρόσκλητες χειρονομίες στον πάγκο του ΠΑΟΚ, οι οποίες μάλιστα έμειναν ατιμώρητες. Το τελικό 33-21, δεν έδωσε τη νίκη στον ΠΑΟΚ. 

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Παναγιώτη Γούσιου, στις 26 Μαρτίου, κόντρα στον Ιωνικό, εντός έδρας, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Β' Φάσης της Handball Premier. 

Τα πεντάλεπτα: 5-1, 9-3, 11-6, 13-6, 15-7, 18-10 (ημχ), 20-12, 22-13, 23-16, 27-17, 32-20, 33-21.

ΠΑΟΚ (Γούσιος): Γκίγκοφ, Δεληζάνος 2, Βελισσαρίου, Τσαμουρίδης, Νικολαΐδης 3, Μέντουριτς 1 Μπάρμπας, Μαρίνος, Βαφείδης 2, Μανωλούδης 1, Καβουσανάκης, Τριανταφυλλίδης, Γιορανίδης, Μισαηλίδης 3, Τζωρτζίνης 9.