Με το μυαλό στις απαιτητικές μάχες...

paok
Κατηγορία: Πόλο Γυναικών
Για την 15η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Υδατοσφαίρισης Γυναικών, ο ΠΑΟΚ υποδέχθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 5 Μαρτίου στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο την ΑΕΚ, από την οποία και γνώρισε την ήττα με 9-19.
 
Ο ΠΑΟΚ, μπήκε μουδιασμένα στην αναμέτρηση, με αποτέλεσμα να δώσει το δικαίωμα στον αντίπαλο να πάρει προβάδισμα με 1-3 και 2-5. Στη συνέχεια, οι "ασπρόμαυρες" δεν μπόρεσαν να βρουν λύσεις στην επίθεση, με αποτέλεσμα να κλείσουν το ημίχρονο ευρισκόμενες πίσω στο σκορ με 2-10.
 
Στην επανάληψη, ο ΠΑΟΚ, προσπάθησε να βρει λύσεις τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση, ωστόσο του στοίχισε ένα κενό διάστημα στο οποίο οι αντίπαλες άνοιξαν και πάλι τη διαφορά με την αναμέτρηση να ολοκληρώνεται με 9-19.
 
Πλέον, ο Δικέφαλος έχει χρόνο ξα εκμεταλλευτεί τη διακοπή των δύο εβδομάδων, ώστε να ξεκουραστεί, αλλά και να δουλέψει σκληρά για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Τα οκτάλεπτα: 2-5, 0-5, 4-5, 3-4

ΠΑΟΚ (Χρυσούλα Χατζέλη): Φορίδου, Γραικού, Ακιλμπάγιεβα 3, Ζιώγα, Ταυρίδου, Μυτάκη, Λαμπρούση, Κάιζερ 2, Φραγκιά 2, Ντώνα,  Λασκαρίδου 1,  Μανίκα 1,  Σύκκα-Λεριώτη, Παρασκευοπούλου, Στόγιου.