«Πλήρωσε» το τρίτο οκτάλεπτο...

paok
Κατηγορία: Πόλο Ανδρών

Για την 3η αγωνιστική της Β' Φάσης της Α1 Υδατοσφαίρισης Ανδρών, ο ΠΑΟΚ Domus Ergo ταξίδεψε στην Αθήνα, προκειμένου να αντιμετωπίσει το Σάββατο 5 Μαρτίου, τον ΑΝΟΓ, από τον οποίο και γνώρισε την ήττα με 14-9. 

Σ' ένα κλειστό πρώτο οκτάλεπτο, οι παίκτες του Δικεφάλου προσπάθησαν να ελέγξουν τον αγώνα, ωστόσο οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που άνοιξαν το σκορ, 1-0. Στην συνέχεια ο Αϊβαλιώτης είπε «όχι» σε πέναλτι του Μιγιούσκοβιτς, ωστόσο οι «ασπρόμαυροι» δεν βρήκαν κάποιο τέρμα, με το οκτάλεπτο να τελειώνει στο 2-0. 

Στο δεύτερο οκτάλεπτο, από ένα τέρμα πέτυχαν νωρίς οι δύο ομάδες, με τους γηπεδούχους να κάνουν το 3-0 και τον ΠΑΟΚ να απαντά με τον Ν. Προσινικλή σε 3-1. Στην συνέχεια, ο Δικέφαλος μείωσε στο γκολ χάρη σε πέναλτι του Μιλάρντοβιτς, 3-2. Η διαφορά του ενός τέρματος συνέχισε να υπάρχει στα τελευταία λεπτά, καθώς και πάλι οι δύο ομάδες πέτυχαν από ένα τέρμα, 4-3. Ωστόσο το ημίχρονο έκλεισε με σερί 2-0 από τον ΑΝΟΓ, 6-3. 

Στην επανάληψη, στο πιο παραγωγικό επιθετικά οκτάλεπτο του αγώνα, οι «ασπρόμαυροι» επέτρεψαν στους γηπεδούχους να ανεβάσουν την διαφορά στα επτά τέρματα, 10-3. Τέλος στην επιθετική αφλογιστία του ΠΑΟΚ Domus Ergo ήρθαν να βάλουν οι Σγουρίδης και Μιλάρντοβιτς, οι οποίοι μείωσαν στα πέντε γκολ, 10-5. Το τρίτο οκτάλεπτο έκλεισε με τις δύο ομάδες να πετυχαίνουν από ένα τέρμα, 11-6. 

Στο τελευταίο οκτάλεπτο, οι «ασπρόμαυροι» προσπάθησαν να κάνουν την αντεπίθεση τους, ξεκινώντας με γκολ του Μιλάρντοβιτς, 11-7. Οι παίκτες του Δικεφάλου έκαναν την προσπάθεια τους για να πάρουν κάτι από το παιχνίδι, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό, γνωρίζοντας την ήττα με 14-9. 

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου, το Σάββατο 19 Μαρτίου και ώρα 16:00, κόντρα στον Παναθηναϊκό, εκτός έδρας. 

Τα οκτάλεπτα: 2-0, 4-3, 5-3, 3-3

ΠΑΟΚ DOMUS ERGO (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Σαρησάββας, Μηλάς, Προσινικλής Ν. 1, Μαρινάγης 1, Κεχαλάρης, Μιλιάρντοβιτς 4, Σγουρίδης 1, Μπακλατζής 2, Προσινικλής Π., Κούπμαν, Τόττης, Κουγιούνης.