Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ-ΑΟ Μαρκόπουλου Revoil

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Γυναικών

Οι δηλώσεις του προπονητή, Μάρκο Φενόλιο και της Ιωάννας Πολυνοπούλου μετά τον αγώνα του ΠΑΟΚ κόντρα στον ΑΟ Μαρκόπουλου Revoil, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Volley League Γυναικών.

Μάρκο Φενόλιο:

«Το παιχνίδι μας ήταν καλό. Κάναμε κάποια χαζά λάθη αλλά δεν δυσκολευτήκαμε και παίξαμε δυνατά. Είχαμε την ευκαιρία να προφυλάξουμε την Σταματία (Κυπαρίσση) και να διαχειριστούμε τον χρόνο της Λίτσας (Μερτέκη), που είχαν μικρό-προβλήματα τραυματισμών. Το παιχνίδι μας ήταν πολύ καλό.

Μπροστά μας έχουμε τώρα δύο δυνατά παιχνίδια με Άρη και Παναθηναϊκό. Θα τα χρησιμοποιήσουμε για να προετοιμαστούμε για τα πλέι-οφς. Είναι δύο πολύ καλά παιχνίδια που θα μας δείξουν και σε τι επίπεδο έχουμε φτάσει. Θέλω να τερματίσουμε δεύτεροι στην κανονική διάρκεια αλλά δεν είναι πλέον μόνο στο χέρι μας».


Ιωάννα Πολυνοπούλου:

«Διαχειριστήκαμε πολύ καλά το παιχνίδι εξ' αρχής, δεν αφήσαμε περιθώρια στον αντίπαλο και πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Έχουμε δύο κρίσιμα παιχνίδια μπροστά μας, τα οποία θα δείξουν σε τι κατάσταση είμαστε ενόψει των πλέι-οφς. Σήμερα πήγαμε καλά, θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι μετά επόμενα δύο παιχνίδια και να μπούμε στα πλέι-οφς, όπου θα είναι ένα καινούργιο πρωτάθλημα».
 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter