Κέρκης Σάμου-ΠΑΟΚ

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Ανδρών

Για την Προημιτελική Φάση του Κυπέλλου Ελλάδος Βόλεϊ ανδρών, ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στην Σάμο, προκειμένου να αντιμετωπίσει την Τετάρτη 9 Μαρτίου και ώρα 19:00, τον τοπικό Κέρκη. 

Ο κάτοχος του τίτλου, ΠΑΟΚ, στρέφει το βλέμμα του στις υποχρεώσεις του Κυπέλλου, έχοντας ως στόχο την διατήρηση των κεκτημένων του, κάνοντας το πρώτο βήμα πρόκρισης προς το Final-4 του θεσμού. 

Η ομάδα του Γιάννη Καλμαζίδη είναι έτοιμη σε αυτή την κρίσιμη καμπή της χρονιάς να αγωνιστεί σε υψηλούς ρυθμούς, καθώς βρίσκεται εντός όλων των εγχώριων διοργανώσεων, έχοντας ως μοναδικό μέλημα να πρωταγωνιστήσει. 

Απέναντι της, ο Κέρκης Σάμου, ο οποίος στην Φάση των «16» έκανε την έκπληξη, αφήνοντας εκτός τον Φίλιππο Βέροιας, και έτσι η ομάδα της Pre League θα αγωνιστεί στα προημιτελικά σε μία αναμέτρηση-γιορτή για το νησί. 

Για την αναμέτρηση απέναντι στον Κέρκη Σάμου, ο Αρτούρ Ούντρις, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Προετοιμαζόμαστε το ίδιο σκληρά σε κάθε παιχνίδι, αντιμετωπίζοντας όλες τις ομάδες με την ίδια σοβαρότητα. Πάντα τα νοκ-άουτ παιχνίδια κρύβουν παγίδες, για αυτό και εμείς θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από την αρχή ώστε να πάρουμε την πρόκριση στο Final-4». 


Τετάρτη 9 Μαρτίου 2022
Προημιτελική Φάση, Κύπελλο Ελλάδος
Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Βαθέος
19:00, ΑΣ Κέρκης Σάμου-ΠΑΟΚ