Σκόραρε για την εξάλειψη της βίας ο Δικέφαλος (pics)

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Γυναικών
Η ομάδα ποδοσφαίρου γυναικών του ΠΑΟΚ Morris, συμμετείχε στο τουρνουά «Σκοράρουμε για την ισότητα», την Κυριακή 13 Μαρτίου 2022, στην Λαμία, όπου και αναμετρήθηκε σε δύο 45λεπτα ματς, με τις Νηρηίδες Φθίας και την Ολυμπιάδα Υμηττού.

Οι πρωταθλήτριες Ελλάδος αγωνίστηκαν για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών και την ισότητα του ποδοσφαίρου γυναικών και ανδρών στο Δημοτικό Γήπεδο Μεγάλης Βρύσης.

Στον αγώνα με τις Νηρηίδες Φθίας, οι «ασπρόμαυρες» επικράτησαν 8-0 επί της διοργανώτριας, με την Κωνσταντίνα Στράντζαλη να σκοράρει ένα τέρμα, την Ολίνα Μπαξεβάνου και την Ηλιάνα Μπουζίνου δύο και την Μαρία Μπασούρη να κάνει χατ-τρικ. Για τον ΠΑΟΚ αγωνίστηκαν σε σχηματισμό 3-5-2: Μπουρτούνη (25' Μπάτερφιλντ), Μάκρα, Σμιλίκοβιτς (25' Καλλινικίδου), Κωνσταντινίδου, Ρουμελιώτη,  Δοϊρανλή (30' Γιαννακά) Γιοβάνη (30' Μήτκου), Στράντζαλη (30' Καλέση), Ζώτου (30' Μπουζίνου), Μπαξεβάνου (30' Ακίντα), Μπασούρη.

Οι Νηρηίδες Φθίας παρατάχθηκαν με τις: Μπούκη Καρατζίκου, Σαχπατζίδη, Κατσαούνου, Παπαγεωργίου, Χατζίου, Κεραμιδά, Νέλλα, Γκαρελά, Μπαλκούρα, Καλιώρα.

Στην αναμέτρηση με την Ολυμπιάδα Υμηττού, ο Δικέφαλος κέρδισε με 3-0 με την Φανή Δοϊρανλή να βρίσκει δίχτυα δύο φορές και την Νικολέτα Καλέση να σκοράρει άλλη μία. Για τον ΠΑΟΚ αγωνίστηκαν σε σχηματισμό 4-3-3: Μπάτερφιλντ (15' Χατζηχαριστού), Σμιλίκοβιτς, Στράντζαλη, Γιαννακά, Μήτκου, Γιοβάνη, Καλέση, Ζώτου (30' Μπασούρη), Δοίρανλή, Μπουζίνου (30' Μπαξεβάνου), Ακίντα.

Η Ολυμπιάδα Υμηττού παρατάχθηκε με τις: Δημητρόπουλου, Μάρκου, Χρήστου, Μπούτλα, Μιχαλόπουλου, Τσούκα, Γκούνη, Κυριακού, Τσιρούλη, Γεωργακοπούλου, Γεωργίου.

Ο ΑΟ Τρίκαλα Θεόνη, δυστυχώς λόγω της πανδημίας του COVID-19, δεν μπόρεσε να ταξιδέψει και να λάβει μέρος στο τουρνουά.

Για την συμμετοχή του ΠΑΟΚ Morris, ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Διαμαντής Διαμαντής δήλωσε στο acpaok.gr:

«Είναι τιμή μας να συμμετέχουμε σε δράσεις και ειδικότερα όπως αυτή που διοργάνωσαν οι Νηρηίδες Φθίας, κατά της βίας και της ισότητας του ποδοσφαίρου γυναικών με των ανδρών. Ο Σύλλογός μας είναι άλλωστε πρέσβης τέτοιων κοινωνικών εκδηλώσεων και συμμετέχει ενεργά σε κάθε ευκαιρία που του δίνεται.

Σε ένα πολύ ωραίο τουρνουά που συμμετείχαν οι Νηρηίδες Φθίας ο ΠΑΟΚ και η Ολυμπιάδα Υμηττού κέρδισε το ποδόσφαιρο και οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο, επώνυμοι και ανώνυμοι και παρακολούθησαν το όμορφο θέαμα που πρόσφεραν οι ομάδες στον αγωνιστικό χώρο. Να ευχαριστήσουμε για την εξαιρετική φιλοξενία την διοίκηση των Νηρηίδων Φθίας και να ευχηθούμε καλή συνέχεια στις δύο ομάδες στα πρωταθλήματά τους».
 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter