Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ Domus Ergo

paok
Κατηγορία: Πόλο Ανδρών
Στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Β' Φάσης του Πρωταθλήματος της Α1 Υδατοσφαίρισης Ανδρών, ο ΠΑΟΚ Domus Ergo ταξιδεύει στην Αθήνα, όπου αντιμετωπίζει το Σάββατο 19 Μαρτίου 2022 τον Παναθηναϊκό στις 16:00 στο Κολυμβητήριο στο Γουδί.

Ο Δικέφαλος, αξιοποίησε στο έπακρο την διακοπή των δεκαέπεντε ημερών τόσο για ξεκούραση όσο και για σκληρή δουλειά για τα παιχνίδια της Β' Φάσης του Πρωταθλήματος.

Η ομάδα δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, με τον Θοδωρή Χατζηθεοδώρου να έχει στη διάθεσή του όλους τους αθλητές της ομάδας. 

Για την αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό, ο αθλητής του Δικεφάλου, Γιάννης Κεχαλάρης, δήλωσε στο acpaok.gr:

«Το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό είναι πολύ σημαντικό, γιατί θέλουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης τόσο για ψυχολογικούς όσο και για αγωνιστικούς λόγους. Ο αντίπαλός μας είναι μία ομάδα ανταγωνιστική, ειδικά στην έδρα της και έτσι θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί από το πρώτο λεπτό του αγώνα. Πιστεύω ότι αν είμαστε συγκεντρωμένοι από την αρχή δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα, ώστε να φτάσουμε στη νίκη. Αυτές τις δύο εβδομάδες δουλέψαμε σκληρά, ώστε να είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για αυτό το παιχνίδι».
 
Σάββατο 19 Μαρτίου 2022
3η αγωνιστική, Β' Φάση, Α'1 
Κολυμβητήριο Γουδί
16:00, Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ Domus Ergo