Άρης - ΠΑΟΚ

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Γυναικών
Στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Volleyleague, ο ΠΑΟΚ αγωνίζεται στο Ε.Γ. Μίκρας, ως φιλοξενούμενος κόντρα στον Άρη, το Σάββατο 19 Μαρτίου 2022 και ώρα 19:00.

Ο Δικέφαλος, ολοκλήρωσε την προετοιμασία του με μία προπόνηση το απόγευμα της Παρασκευής (18/03), με τον προπονητή Μάρκο Φενόλιο, να έχει στη διάθεσή του όλες τις αθλήτριες της ομάδας.

Πλέον, απομένουν δύο κρίσιμα παιχνίδια, πριν το τέλος, με τον Δικέφαλο να καλείται να αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Άρη και εντός έδρας στην τελευταία αγωνιστική τον Παναθηναϊκό. 

Για την αναμέτρηση του Σαββάτου, ο προπονητής της ομάδας Μάρκο Φενόλιο δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου acpaok.gr:

«Το παιχνίδι του Σαββάτου είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Πρώτα απ' όλα, επειδή είναι ένα ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στον Άρη και, δεύτερον, επειδή διεκδικούμε την 3η θέση. Πρέπει να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε για τα πλέι-οφς και το έχω πει στις αθλήτριές μου. Πρώτα το παιχνίδι με τον Άρη και μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είναι αρκετά κρίσιμα, ώστε να δούμε την κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε και να προετοιμαστούμε για τα πλέι-οφς. Είμαι αισιόδοξος ότι θα έχουμε ένα καλό παιχνίδι σε αυτό το κομβικό σημείο της αγωνιστικής περιόδου!».

Σάββατο 19 Μαρτίου 2022
25η αγωνιστική, Volleyleague γυναικών
Ε.Γ. Μίκρα
19:00, Άρης - ΠΑΟΚ