Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ

paok
Κατηγορία: Μπάσκετ Γυναικών

Για την 17η αγωνιστική της Α1 Μπάσκετ γυναικών, ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στην Αθήνα, προκειμένου να αντιμετωπίσει την Κυριακή 20 Μαρτίου και ώρα 14:00, τον Παναθηναϊκό. 

Ο Δικέφαλος, στην δική του τελευταία «στροφή» στην κανονική διάρκεια, μίας και την 18η και τελευταία αγωνιστική εκτίει το ρεπό του, αναζητεί μία καλή εμφάνιση και το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. 

Οι «ασπρόμαυρες» βρίσκονται στην τέταρτη θέση με 21 βαθμούς, και θα περιμένουν να ολοκληρωθεί η κανονική διάρκεια, προκειμένου να δουν την διασταύρωση τους στα πλέι-οφ (1-8). 

Απέναντι τους, ο Παναθηναϊκός, ο οποίος την προηγούμενη αγωνιστική γνώρισε δεύτερη ήττα από τον ΟΣΦΠ, η οποία τον κρατάει οριστικά στην δεύτερη θέση της κανονικής διάρκειας. 

Για το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό, η αρχηγός της ομάδας, Ρένια Καρλάφτη, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είναι ιδιαίτερο και δύσκολο. Ο Παναθηναϊκός έχει μία πολύ καλή και δυνατή ομάδα. Εμείς θέλουμε τη νίκη όπως και κόντρα σε κάθε ομάδα, και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Έχουμε δουλέψει και θέλουμε μία δυνατή εμφάνιση διότι αδικηθήκαμε πολύ στο παιχνίδι με την Δάφνη». 


Κυριακή 20 Μαρτίου 2022
17η αγωνιστική, Α1 
Π. Γιαννακόπουλος
14:00, Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ