ΠΑΟΚ-ΝΟ Ρεθύμνου

paok
Κατηγορία: Πόλο Γυναικών

Για την 17η αγωνιστική της Α1 Υδατοσφαίρισης γυναικών, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Τετάρτη 23 Μαρτίου και ώρα 15:00, στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο, το ΝΟ Ρεθύμνου. 


Στην τελική ευθεία της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, ο ΠΑΟΚ στρέφει το βλέμμα του στις απαιτητικές αναμετρήσεις, εμφανιζόμενος σε κάθε αγώνα ολοένα και πιο βελτιωμένος.

Οι «ασπρόμαυρες» έχουν λάβει τις κατάλληλες εμπειρίες μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, και είναι έτοιμες να τα δώσουν όλα στις αναμετρήσεις οι οποίες θα κρίνουν πολλά. 

Απέναντι τους, ο ΝΟ Ρεθύμνου, ο οποίος βρίσκεται στην 9η θέση με 15 βαθμούς, και προέρχεται από την ήττα κόντρα στον Εθνικό Nobel Hellas με 6-16. 

Για την αναμέτρηση κόντρα στο ΝΟ Ρεθύμνου, η Γεωργία Ασκερίδου, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Ο αγώνας κόντρα στο Ρέθυμνο είναι ένας από εκείνους που περιμένουμε εδώ και αρκετό καιρό. Γνωρίζουμε τον αντίπαλο από την προηγούμενη φορά που αγωνιστήκαμε μαζί του, και έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα ώστε να καταφέρουμε να φέρουμε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς. Είναι ένας αγώνας, ο οποίος θέλουμε να κερδίσουμε και σε αυτό πιστεύουμε ότι θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο η συμβολή των φίλων του ΠΑΟΚ, οι οποίοι θα παρευρεθούν στο Ποσειδώνιο. Τους περιμένουμε λοιπόν όλους αύριο στις 15:00!». 

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2022
17η αγωνιστική, Α1
Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο
15:00, ΠΑΟΚ-ΝΟ Ρεθύμνου