Winmasters MVP η Maila Collar!

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Γυναικών

Πολυτιμότερη παίκτρια της αγωνιστικής εβδομάδας, που ολοκληρώθηκε την Κυριακή 20 Μαρτίου 2022, αναδείχθηκε η αθλήτρια του τμήματος βόλεϊ γυναικών, Maila Collar, μέσω ψηφοφορίας η οποία πραγματοποιήθηκε από τους διαπιστευμένους των ΜΜΕ στον Α.Σ. ΠΑΟΚ.

Η Ισπανίδα διαγώνιος του ΠΑΟΚ, με 27 πόντους, έχοντας 24/43, 2 άσσους και ένα μπλοκ, συνέβαλλε τα μέγιστα στη νίκη του Δικεφάλου επί του Άρη με 1-3, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Volleyleague γυναικών. 

Η Maila Collar τερμάτισε πρώτη με 70%, δεύτερη η Μαρία Μήτκου με 20%, και στην τρίτη θέση η Μαρτίνα Ξανθοπούλου με 10%. 

Για την διάκριση της ως Winmasters MVP, η Maila Collar, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Θέλω να ευχαριστήσω όσους με ψήφισαν, ώστε να αναδειχθώ Winmasters MVP. Το παιχνίδι με τον Άρη ήταν δύσκολο, κάτι που περιμέναμε, καθώς πρόκειται για ένα μεγάλο ντέρμπι, και αναμετρήσεις σαν αυτές δημιουργούν άγχος. Εμείς το διαχειριστήκαμε και προσπαθήσαμε να βοηθήσουμε η μία την άλλη. Ήταν μία σημαντική νίκη για την ομάδα. Η ομάδα είναι έτοιμη, έχει κίνητρο για τα πλέι-οφ, καθώς έχουμε δουλέψει αρκετά για αυτή την περίοδο. Πιστεύω πως θα είναι εκπληκτικά τα παιχνίδια, με εξαιρετικές ομάδες, και εμείς από την πλευρά μας θα δώσουμε τα πάντα για να πάρουμε το πρωτάθλημα. Ανυπομονούμε».

Congratulations Maila!

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter