ΠΑΟΚ και Software Competitiveness International Α.Ε. συνεχίζουν μαζί...

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Ανδρών
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Θεσσαλονίκη, 23/03/2022

Το ΤΑΠ Π.Α.Ο.Κ. ανακοινώνει την ανανέωση της χορηγικής συνεργασίας με την Software Competitiveness International Α.Ε.. Η Διοίκηση της ομάδας αισθάνεται την χαρά και την τιμή που έχει στο πλευρό της την πολυβραβευμένη Εταιρία με τις συνεχείς διακρίσεις  και την ευχαριστεί για την διαχρονική της στήριξη.
 
Η Software Competitiveness International Α.Ε. (SoftCom International), είναι μια συνεχώς αναπτυσσόμενη Εταιρεία, που ειδικεύεται σε Υπηρεσίες Έρευνας & Ανάπτυξης Λογισμικού και Εξατομικευμένες Λύσεις Πληροφορικής.
Ιδρύθηκε το 2010 και από τότε προσφέρει στους Πελάτες της τεχνική αριστεία, που βασίζεται στις δεξιότητες, την εμπειρία, την ανοιχτόμυαλη προσέγγιση, τη καινοτομία αλλά και τις διαδικασίες που ακολουθούνται με βάση τα διεθνή πρότυπα ποιότητας. Συνδυάζει την εμπειρία και τις διαδικασίες μιας μεγάλης πολυεθνικής εταιρείας με την ευελιξία και τη προσωπική δέσμευση μιας Start Up. Οι ομάδες της αποτελούνται από καταρτισμένους, έμπειρους, ταλαντούχους και ενθουσιώδεις Μηχανικούς Λογισμικού ενώ το τεχνολογικό της portfolio περιλαμβάνει cutting edge τεχνολογίες στην ανάπτυξη λογισμικού, μεθοδολογίες και εργαλεία, real-time συστήματα, horizontal distributed εφαρμογές, client – server εφαρμογές, web εφαρμογές, mobile εφαρμογές, embedded συστήματα, κ.λ.π.
 
Αναγνωρίζοντας τις ανάγκες ενός ταχύτατα αναπτυσσόμενου τεχνολογικά κόσμου, η Εταιρεία εστιάζει στη προσφορά Υπηρεσιών Λογισμικού για large scale projects, safety-sensitive λογισμικό και απαιτητικές αγορές όσον αφορά τη ποιότητα. Επίσης παρέχει εξατομικευμένες Λύσεις Λογισμικού. Η καινοτόμος προσέγγιση των Υπηρεσιών και Λύσεων που παρέχονται στους Πελάτες είναι αυτά που έχουν καθιερώσει την Εταιρεία στην αγορά της Κεντρικής Ευρώπης (Γερμανία, Ελβετία). Οι δραστηριότητές της Software Competitiveness International αφορούν ολόκληρο το κύκλο ζωής του λογισμικού, από τη αποσαφήνιση της ανάγκης, τον καθορισμό της αρχιτεκτονικής μέχρι και τη συντήρηση.
Συνοπτικά η Εταιρεία παρέχει:
  • Υπηρεσίες Έρευνας και Ανάπτυξης Λογισμικού από την Αποσαφήνιση των Απαιτήσεων, την Αρχιτεκτονική, τον Σχεδιασμό και την Υλοποίηση, έως τον Ποιοτικό Έλεγχο, την Υποστήριξη και την Συντήρηση του Λογισμικού.
  • Καινοτόμα Εξατομικευμένα Προϊόντα και Λύσεις Λογισμικού
  • Συμβουλευτικές Υπηρεσίες και Εξειδικευμένη Εκπαίδευση για ένα μεγάλο εύρος αγορών, με υψηλές απαιτήσεις σε διαδικασίες, ποιότητα και ασφάλεια (όπως: Αυτοκινητοβιομηχανία, Διαστημικά, Διαχείριση Γνώσης, Τηλεπικοινωνίες).
 
Πιστοποιήσεις και αξιολογήσεις:
  • ISO9001:2015 & ISO27001:2013, από TUEV AUSTRIA – HELLAS
  • TISAX level 3, από την KPMG AG (Γερμανία) για διαχείριση Πληροφορίας με πολύ υψηλό επίπεδο προστασίας και διασύνδεση με τρίτα μέρη με πολύ υψηλό επίπεδο προστασίας βάσει των προδιαγραφών ασφάλειας πληροφοριών της Γερμανικής Ένωσης Αυτοκινητοβιομηχανίας (VDA ISA).
  • Automotive SPICE® V3.1 Level 3, από την Methodpark (Γερμανία)
 
Διακρίσεις:
  • Hellenic Innovation Awards 2021
*Top HI Award for Innovative Company -Silver Award
*HI Award for HR & Employees Development - Gold Award
 
  • Greek Exports Awards 2019:
Τop Innovation in Exports -Silver Award
 
  • HR Awards 2019:
* Best team building program – Silver Award
* Best employee engagement strategy – Silver Award
 
  • HR Community Awards 2015:
* Creative Working Environment Award – Bronze
* Motivational & Benefit Policy Award – Bronze
* Website and Other Interfaces Award – Bronze
 
  • Business Awards 2013 by the Chamber of Lassithi – Crete Greece:
Top growing Small Medium Enterprise
Για περισσότερες πληροφορίες:
https://www.softcom-int.com/

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ