Μεγάλη νίκη για τον ΠΑΟΚ κόντρα στο Ρέθυμνο!

paok
Κατηγορία: Πόλο Γυναικών
Μεγάλη νίκη για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος επικράτησε του ΝΟ Ρεθύμνου με 6-5, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Α1 Υδατοσφαίρισης γυναικών.

Σ’ ένα κλειστό πρώτο ημίχρονο επιθετικά, την παράσταση έκλεψαν οι άμυνες, αλλά και η τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Πωλίνα Φορίδου, η οποία με τις αποκρούσεις της κράτησε τον Δικέφαλο κοντά στο σκορ. Το πρώτο οκτάλεπτο τελείωσε στο 0-1, με το δεύτερο οκτάλεπτο να τελειώνει και πάλι στην διαφορά του ενός τέρματος, 1-2.

Στην επανάληψη, τα κορίτσια του ΠΑΟΚ έκαναν μία πραγματική κατάθεση ψυχής. Με 2-0 σερί πέρασαν για πρώτη φορά μπροστά στο σκορ, 3-2, παίρνοντας τα ηνία του αγώνα. Δυναμώνοντας την άμυνα και έχοντας καθαρό μυαλό στις επιθετικές ενέργειες, οι «ασπρόμαυρες» συνέχισαν να διατηρούν το προβάδισμα. Με την Πωλίνα Φορίδου σε μεγάλη μέρα, ο ΠΑΟΚ δεν μπορούσε να μην πάρει τη νίκη. Βγάζοντας χαρακτήρα, ο Δικέφαλος πήρε μία μεγάλη νίκη με 6-5.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Παναγιώτη Βέργου, το Σάββατο 26 Μαρτίου και ώρα 16:00, κόντρα στο ΝΟ Βουλιαγμένης, εκτός έδρας.

Τα οκτάλεπτα: 0-1, 1-1, 3-1, 2-2

ΠΑΟΚ (Πάνος Βέργος): Φορίδου, Γραικού 1, Ακιλμπάγιεβα, Μπίκου, Ταυρίδου, Λαμπρούση, Κάιζερ 2, Φραγκιά, Ντόνα, Λασκαρίδου 3, Μανίκα, Συκά, Παρασκευοπούλου, Στόγιου