Winmasters MVP η Πωλίνα Φορίδου!

paok
Κατηγορία: Πόλο Γυναικών

Πολυτιμότερη παίκτρια της μεσοβδόμαδης αγωνιστικής εβδομάδας, που ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 23 Μαρτίου 2022, αναδείχθηκε η αθλήτρια του τμήματος πόλο γυναικών, Πωλίνα Φορίδου, μέσω ψηφοφορίας η οποία πραγματοποιήθηκε από τους διαπιστευμένους των ΜΜΕ στον Α.Σ. ΠΑΟΚ.

Η Ελληνίδα έμπειρη τερματοφύλακας, ήταν πραγματικός «κέρβερος» κάτω από τα δοκάρια, πραγματοποιώντας σημαντικές αποκρούσεις, οι οποίες βοήθησαν τα μέγιστα στην επικράτηση του ΠΑΟΚ επί του ΝΟ Ρεθύμνου με 6-5. 

Η Πωλίνα Φορίδου αναδείχθηκε MVP παμψηφεί, λαμβάνοντας το 100% των ψήφων. 

Για την διάκριση της ως Winmasters MVP, η Πωλίνα Φορίδου, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr

«Θέλω να ευχαριστήσω όσους με ψήφισαν για να αναδειχθώ Winmasters MVP. Ήταν μία μεγάλη νίκη για την ομάδα. Αποδείξαμε σε όλους ότι αυτή η ομάδα έχει μέταλλο και δουλεύει πάρα πολύ σκληρά. Η χαρά μας είναι πολύ μεγάλη γιατί οι κόποι μας ανταμείφθηκαν. Παίξαμε δυνατά, παίξαμε η μία για την άλλη, παίξαμε για όσους μας πίστεψαν και μας στήριξαν. Δεν έχει τελειώσει τίποτα, ήταν μία νίκη η οποία μας δίνει ψυχολογία για να συνεχίσουμε έτσι. Είμαι πολύ συγκινημένη που ανήκω σε αυτή την ομάδα, θέλω να ευχαριστήσω κάθε μία συμπαίκτρια μου ξεχωριστά, αλλά και όλο το προπονητικό σταφ. Συνεχίζουμε με πολύ δουλειά και όρεξη». 

Συγχαρητήρια Πωλίνα!

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter