ΠΑΟΚ-Ιωνικός Ν. Φιλαδέλφειας

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Ανδρών

Για την 7η αγωνιστική της Β' Φάσης της Handball Premier, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται το Σάββατο 26 Μαρτίου και ώρα 14:00, στο «Σπίτι του Χάντμπολ», τον Ιωνικό Ν. Φιλαδέλφειας. 

Ο «λαβωμένος», από τους τραυματισμούς, ΠΑΟΚ, επιστρέφει σε αγωνιστικές υποχρεώσεις, ύστερα από την διακοπή λόγω των αγώνων της Εθνικής μας Ομάδας, έχοντας ως στόχο να τελειώσει την Β' Φάση του πρωταθλήματος με την καλύτερη δυνατή συγκομιδή βαθμών. 

Ο Παναγιώτης Γούσιος και το τεχνικό του τιμ. αντιμετωπίζουν τους εναπομείναντες αγώνες, ως μία δυνατή προετοιμασία, καθώς άπαντες στο τμήμα έχουν στρέψει το βλέμμα τους στο Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδος. 

Απέναντι του, ο Ιωνικός Ν. Φιλαδέλφειας, ο οποίος μετά την σπουδαία νίκη του στην Δράμα επί του τοπικού Bianco Monte με 26-28, ηττήθηκε με το ίδιο ακριβώς σκορ στην έδρα του από την ΑΕΣΧ Πυλαίας, ωστόσο βρίσκεται ακόμα σε τροχιά διεκδίκησεις ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου. 

Για την αναμέτρηση κόντρα στον Ιωνικό Ν. Φιλαδέλφειας, ο Πέτρος Βαφείδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι, στο οποίο θα πρέπει να βγάλουμε αντίδραση μετά από ένα άσχημο αποτέλεσμα που είχαμε. Παρόλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε, λόγω τραυματισμών, αυτό είναι το τελευταίο πιθανόν παιχνίδι στην έδρα μας για την φετινή σεζόν, και θέλουμε να στεφθεί με επιτυχία για ψυχολογικούς αλλά και για ηθικούς λόγους». 


Σάββατο 26 Μαρτίου 2022
7η αγωνιστική Β' Φάση, Handball Premier
Σπίτι του Χάντμπολ
14:00, ΠΑΟΚ-Ιωνικός Ν. Φιλαδέλφειας