ΟΛΟΙ ΜΙΚΡΑ! ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός!

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Γυναικών

Για την 26η αγωνιστική της Volleyleague γυναικών, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται το Σάββατο 26 Μαρτίου και ώρα 19;00, στο Ε.Γ. Μίκρας, τον Παναθηναϊκός. 

Στην τελευταία «στροφή» της κανονικής διάρκειας, ο Δικέφαλος έχει να αντιμετωπίσει μπροστά του ένα ακόμα μεγάλο «ντέρμπι», προερχόμενος φυσικά από το νικηφόρο κόντρα στον Άρη με 1-3, το οποίο «κλείδωσε» την τρίτη θέση στην κανονική διάρκεια. 

Άπαντες στο τμήμα βόλεϊ γυναικών καλούν τον κόσμο του ΠΑΟΚ να προσέλθει στην Μίκρα, και με την φωνή και τον μοναδικό παλμό του ο μεγάλος Λαός του Δικεφάλου να δώσει «φτερά» στις παίκτριες του Μάρκο Φενόλιο. 

Απέναντι του, ο Παναθηναϊκός, ο οποίος επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας του ουραγού Αίαντα Ευόσμου με 3-0. Οι «πράσινες» μετά την ήττα τους από τον ΟΣΦΠ, μπήκαν σε περιπέτειες όσον αφορά την πρωτιά, και αναζητούν τουλάχιστον δύο σετ στην Θεσσαλονίκη. 

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί αποκλειστικά μέσω του AC PAOK TV, στην κατηγορία των 4.99€ τον ΜΗΝΑ «Live streamings 4 (for) members».

Πληροφορίες για τα εισιτήρια του αγώνα, με ένα κλικ ΕΔΩ.

Για την αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό, ο προπονητής της ομάδας, Μάρκο Φενόλιο, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Θα είναι ένα δυνατό ματς απέναντι στον Παναθηναϊκό. Πρόκειται για μία ομάδα η οποία είναι δυνατή, βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και προέρχεται από την κατάκτηση του κυπέλλου. Εμείς είμαστε έτοιμοι για αυτό το παιχνίδι, παίζουμε στην έδρα μας, και θα προσπαθήσουμε να βάλουμε τα δυνατά μας για να δημιουργήσουμε πίεση στον Παναθηναϊκό. Για εμάς είναι ένα σημαντικό τεστ, διότι θέλουμε να δείξουμε ποιο είναι το επίπεδο μας. Θα βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσματα για το αν είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε για το πρωτάθλημα, ή θα χρειαστεί να βελτιώσουμε ακόμα περισσότερα πράγματα. Είμαι αισιόδοξος, διότι τις τελευταίες μέρες δουλεύουμε πολύ σκληρά. Είμαι χαρούμενος που βρισκόμαστε σε καλή αγωνιστική φόρμα και ανυπομονώ για το παιχνίδι αύριο». 




Σάββατο 26 Μαρτίου 2022
26η αγωνιστική, Α1
Ε.Γ. Μίκρας
19:00, ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός (AC PAOK TV)