«Λύγισε» στις λεπτομέρειες...

paok
Κατηγορία: Πόλο Ανδρών

Για την 5η αγωνιστική της Α1 Υδατοσφαίρισης ανδρών, ο ΠΑΟΚ Domus Ergo ταξιδεύει στα Χανιά, προκειμένου να αντιμετωπίσει το Σάββατο 26 Μαρτίου, τον τοπικό ΝΟ, από τον οποίο και γνώρισε την ήττα με 12-10. 

Σ' ένα παιχνίδι το οποίο κρίθηκε στην κόψη του ξυραφιού, οι δύο ομάδες τελείωσαν ισόπαλες το πρώτο οκτάλεπτο, 3-3. Σε ανάλογο τέμπο κινήθηκε και το δεύτερο οκτάλεπτο, με τις δύο ομάδες να διαδέχονται η μία την άλλη στο σκοράρισμα, ωστόσο το πρώτο ημίχρονο βρήκε τον Δικέφαλο πίσω στο σκορ με 6-5. 

Στο δεύτερο ημίχρονο, ανάλογη ήταν η εικόνα του παιχνιδιού, με τους «ασπρόμαυρους» να ψάχνουν τρόπο να πάρουν το προβάδισμα. Το τελικό 9-8 στο τρίτο οκτάλεπτο, έδωσε «νότα θρίλερ» στη εξέλιξη του τέταρτου και τελευταίου. Σ' ένα οριακό παιχνίδι, οι παίκτες του ΠΑΟΚ Domus Ergo προσπάθησαν, ωστόσο δεν τα κατάφεραν, γνωρίζοντας την ήττα με 12-10. 

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου, το Σάββατο 2 Απριλίου και ώρα 14:30, απέναντι στον ΑΝΟΓ, εντός έδρας.

Οκτάλεπτα: 3-3, 3-2, 3-3, 3-2

ΠΑΟΚ Domus Ergo (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Σαρησάββας, Μηλάς, Προσινικλής Ν. 1, Μαρινάγης 1, Κεχαλάρης, Μιλάρντοβιτς 3, Σγουρίδης 1, Μπαγλατζής, Προσινικλής Ν., Κούπμαν 4, Κουγιούνης, Μανθόγιαννης