ΟΛΟΙ ΜΙΚΡΑ! ΠΑΟΚ mαteco-ΟΦΝΙ!

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Γυναικών

Για τον πρώτο τελικό της Α1 Χάντμπολ γυναικών, ο ΠΑΟΚ mαteco υποδέχεται την Κυριακή 27 Μαρτίου και ώρα 16:00, στο «Σπίτι του Χάντμπολ», τον ΟΦΝΙ. 

Ο Δικέφαλος ξεκινά τις υποχρεώσεις του στους τελικούς, έχοντας ως στόχο την κατάκτηση ενός ακόμα «νταμπλ», επιβεβαιώνοντας την κυριαρχία του στο ελληνικό γυναικείο χάντμπολ. 

Άπαντες στο τμήμα Χάντμπολ γυναικών του ΠΑΟΚ καλούν τον μεγάλο Λαό του Συλλόγου μας να δώσει βροντερό παρών στην Μίκρα, δίνοντας «φτερά» στα πόδια των παικτριών μας με τον μοναδικό παλμό τους. 

Απέναντι του, ο ΟΦΝΙ, ο οποίος στην διαδικασία των πλέι-οφ πήρε την δεύτερη θέση, και ετοιμάζεται για τους τελικούς, έχοντας το μειονέκτημα της έδρας. 

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω του ΕΡΤSports HD. 

Για τον πρώτο τελικό απέναντι στον ΟΦΝΙ, η αρχηγός της ομάδας, Marija Nikolic, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Οι τελικοί έφτασαν! Αύριο έχουμε τον πρώτο αγώνα της σειράς κόντρα σ' έναν γνώριμο αντίπαλο όπως είναι η Νέα Ιωνία. Είμαστε έτοιμες να διεκδικήσουμε τον τίτλο. Σεβόμαστε την ομάδα της Νέας Ιωνίας αλλά την ίδια στιγμή γνωρίζουμε ποια είναι η δουλειά μας. Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι, και θέλουμε να κάνουμε το 1-0 ώστε να βρεθούμε ένα βήμα πιο κοντά στον τίτλο». 
 

Κυριακή 27 Μαρτίου 2022
1ος τελικός, Α1 
Σπίτι του Χάντμπολ
16:00, ΠΑΟΚ mαteco-ΟΦΝΙ (ΕΡΤSports HD)