ΑΟΝΣ Μίλων-ΠΑΟΚ

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Ανδρών

Για την 5η αγωνιστική των Play-Off της Volleyleague ανδρών, ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στην Αθήνα, προκειμένου να αντιμετωπίσει την Δευτέρα 28 Μαρτίου και ώρα 16:00, τον Μίλωνα. 

Ο Δικέφαλος καλείται να αφήσει πίσω του όσα συνέβησαν τις προηγούμενες αγωνιστικές στα Play-Off, και να επικεντρώσει το ενδιαφέρον του στις εναπομείνασες αναμετρήσεις, επιστρέφοντας και πάλι σε τροχιά τίτλου. 

Σε μία σειρά αγώνων όπου δεν υπάρχουν φαβορί, και η βαθμολογία αλλάζει κάθε αγωνιστική, οι «ασπρόμαυροι» οφείλουν να παλέψουν μέχρι τέλους για την κορυφή. 

Φυσικά, στο πίσω μέρος των παικτών του Γιάννη Καλμαζίδη υπάρχει και το διήμερο του F4 Κυπέλλου Ελλάδος, εκεί όπου θα κριθεί ο δεύτερος τίτλος της σεζόν. 

Απέναντι του, ο Μίλων, ο οποίος βρίσκεται στην έκτη θέση με δύο βαθμούς, αντιμετωπίζοντας το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ ως ένα δυνατό τεστ στον δρόμο προς την «μάχη» της πεντάδας με την Κηφισιά. 

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω του ESAP TV.

Για το παιχνίδι κόντρα στον Μίλωνα, ο Andre Brown, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαστε προετοιμασμένοι κατάλληλα για το παιχνίδι κόντρα στον Μίλωνα, γνωρίζοντας πως πρόκειται για μία καλή ομάδα, η οποία αν της αφήσεις χώρο μπορεί να σου προκαλέσει προβλήματα. Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να μπούμε συγκεντρωμένοι από τον πρώτο πόντο και να πάρουμε τη νίκη». 


Δευτέρα 28 Μαρτίου 2022
5η αγωνιστική Play-Off, Volleyleague ανδρών
Κλειστό Γυμναστήριο «Κροίσος Πέρσης»
16:00, ΑΟΝΣ Μίλων-ΠΑΟΚ (ESAP TV)