Η μεικτή ζώνη μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου!

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Ανδρών
Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος Βόλεϊ ανδρών.

Γιάννης Καλμαζίδης:

«Κερδίσαμε με 3-0 αλλά μόνο εύκολο δεν ήταν αυτό. Ο Φοίνικας είναι μια αξιόμαχη ομάδα. Εμείς καταφέραμε να κάνουμε αυτό που είχαμε στο μυαλό μας. Είχαμε καλό σερβίς, βγάλαμε άμυνες, πήραμε σημαντικούς πόντους και αξίζαμε τη νίκη. Είχαμε μια ομάδα που έχει λύσεις, έχει στοιχεία, έχει μονάδες, έχει σύνολο και όλα αυτά τα βγάλαμε», ανέφερε αρχικά. Όταν ρωτήθηκε για τον έντονο πανηγυρισμό του στο τέλος του ματς, αρκέστηκε να πει: «Υπήρχαν σημαντικοί πόντοι σε όλο τον αγώνα αλλά ο προπονητής οφείλει να είναι ο ψύχραιμος, ο καθοδηγητής, αυτός που θα έχει το καθαρό μυαλό. Όταν τελειώνει ο αγώνας, ε, εντάξει, έχουμε και εμείς το δικαίωμα να το χαρούμε…»

Μενέλαος Κοκκινάκης:

«Δεν ξέρω πόσα έχω, ξέρω ότι αυτό είναι το πρώτο μου με τον ΠΑΟΚ και είμαι χαρούμενος γι’ αυτό. Το αξίζαμε διότι κάναμε δυο μεγάλα ματς. Αυτό το τρόπαιο είναι για μας και τη διοίκηση που προσπάθησε πολύ. Το πρωτάθλημα είναι άλλος θεσμός. Το βόλεϊ είναι άθλημα ψυχολογίας, το κάθε ματς είναι ξεχωριστό. Θα το χαρούμε δυο μέρες και μετά βλέπουμε το πρωτάθλημα».

Γιώργος Πετρέας:

«Χθες δώσαμε τη ψυχή μας για να βρεθούμε στον τελικό. Και σήμερα τα δώσαμε όλα. Ξέρουμε πως στην καλή μας ημέρα μπορούμε να κερδίσουμε κάθε ομάδα. Δείξαμε πως είχαμε ενέργεια, πάθος και κατακτήσαμε αυτό το πολυπόθητο τρόπαιο. Καταφέραμε και δεν αφήσαμε τον αντίπαλο να ξεφύγει. Είχε φάσεις μεγάλης διάρκειας, τις κερδίσαμε και πήραμε αβαντάζ».

Ραφαήλ Κουμεντάκης:

«Αυτό που αξίζει είναι ένα μπράβο στην ομάδα και στους συμπαίκτες μου. Αξίζουν πολλά μπράβο. Ο τραυματισμός έχει πολλές λύπες και λίγες χαρές και πρέπει να το απολαύσουμε».

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter