Έμεινε από δυνάμεις...

paok
Κατηγορία: Πόλο Ανδρών
Για την 6η αγωνιστική της Β' Φάσης της Α1 Υδατοσφαίρισης ανδρών, ο ΠΑΟΚ Domus Ergo υποδέχτηκε το Σάββατο (02/04), στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο, τον ΑΝΟΓ, με τον οποίο αναδείχθηκε ισόπαλος 13-13.
 
Σ' ένα παιχνίδι με επικές μάχες στο νερό, οι δύο ομάδες τελείωσαν ισόπαλες το πρώτο οκτάλεπτο, 3-3. 
 
Στο δεύτερο οκτάλεπτο, οι «ασπρόμαυροι» έπαιξαν με ταχύτητα, δημιούργησαν κενά στην άμυνα του αντιπάλου και πήραν την άγουσα για τα αποδυτήρια με προβάδισμα τεσσάρων τερμάτων, 9-5. 
 
Στην επανάληψη, και το τρίτο οκτάλεπτο ο ΠΑΟΚ Domus Ergo διατήρησε το προβάδισμά του, παρά την αντεπίθεση που οργάνωσαν οι φιλοξενούμενοι και πήγε στη τελευταία περιόδο με το σκορ στο 13-9.
 
Στο τέταρτο οκτάλεπτο, ο Δικέφαλος έχασε τη συγκέντρωσή του και ισοφαρίστηκε 13-13, σκορ το οποίο ήταν και το τελικό της αναμέτρησης.
 
Η ομάδα του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου, πλέον περιμένει την διασταύρωση με τον G2 όμιλο για να μάθει τον αντίπαλό της στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος της Α1 Υδατοσφαίρισης ανδρών.
 
Οκτάλεπτα: 3-3, 6-2, 4-4, 0-4
 
ΠΑΟΚ Domus Ergo (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Σαρησάββας, Μηλάς, Προσινικλής Ν., Μαρινάγης, Κεχαλάρης, Μιλάρντοβιτς, Σγουρίδης, Μπαγλατζής, Προσινικλής Π., Κούπμαν, Κουγιούνης, Μανθόγιαννης