Κομβική νίκη για τον Δικέφαλο

paok
Κατηγορία: Πόλο Γυναικών
Για την 20η αγωνιστική της Α1 Υδατοσφαίρισης γυναικών, ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στην Αθήνα την Τετάρτη (06/04), όπου αντιμετώπισε τον Ηλυσιακό, τον οποίο και κέρδισε με 4-11.
 
Στις δύο πρώτες περιόδους οι άμυνες και οι τερματοφύλακες των δύο ομάδων έδωσαν ρεσιτάλ με το σκορ στο ημίχρονο να είναι 2-2 σε ένα κλειστό παιχνίδι.
 
Στην επανάληψη, ο Δικέφαλος ανέβασε ρυθμό και οι γηπεδούχες δεν μπόρεσαν να ακολουθήσουν το υψηλό τέμπο με τον ΠΑΟΚ να παίρνει προβάδισμα 4-5 στο τρίτο οκτάλεπτο. Στη τελευταία περίοδο οι «ασπρόμαυρες» σκόραραν έξι τέρματα και κλείδωσαν μία τεράστια νίκη με 4-11.

Ο Δικέφαλος πήρε μία πολύ σημαντική νίκη και πλέον είναι σε πλεονεκτική θέση με δύο στροφές να απομένουν για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Πάνου Βέργου, απέναντι στον Εθνικό Πειραιώς, το Σάββατο (09/04), εντός έδρας.

Οκτάλεπτα: 1-1, 1-1, 2-3, 0-6
 
ΠΑΟΚ (Πάνος Βέργος): Φορίδου, Γραικού, Ακιμπάγιεβα 3, Ασκερίδου, Μπίκου, Ταυρίδου, Λαμπρούση, Κάιζερ 1, Φραγκιά 1, Ντόνα, Λασκαρίδου 5, Μανίκα, Συκά, Παρασκευοπούλου, Στόγιου 1