ΓΣ Περιστερίου-ΠΑΟΚ Domus Ergo

paok
Κατηγορία: Πόλο Ανδρών

Για τον πρώτο αγώνα της Γ’ Φάσης της Α1 Υδατοσφαίρισης Ανδρών, ο ΠΑΟΚ Domus Ergo ταξιδεύει στην Αθήνα, προκριμένου να αντιμετωπίσει την Πέμπτη 7 Απριλίου και ώρα 15:00, τον ΓΣ Περιστερίου.

 

Ο Δικέφαλος, αφού ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στην Β’ Φάση, προετοιμάζεται για τις απαιτητικές «μάχες» κόντρα στον ΓΣ Περιστερίου, με την σειρά να ολοκληρώνεται στις δύο νίκες, και τους «ασπρόμαυρους» να έχουν το μειονέκτημα της έδρας.

 

Στόχος για τους παίκτες του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου είναι να παρουσιαστούν όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί, παλεύοντας στα ίσια για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. 

 

Για το Game 1 κόντρα στον ΓΣ Περιστερίου, ο εκ των αρχηγών της ομάδας, Νίκος Προσινικλής, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

 

«Αύριο παίζουμε με την ομάδα του Περιστερίου στην Αθήνα. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς καθώς το Περιστέρι είναι αρκετά δυνατό φέτος. Αυτό δε μας πτοεί όμως καθώς η συγκεκριμένη φάση του πρωταθλήματος τα παιχνίδια είναι νοκ άουτ και σε αυτές τις περιπτώσεις παίζει ρόλο το ποιος θα μπει πιο δυνατά και συγκεντρωμένα στο παιχνίδι για να πάρει τη νίκη.  Σαν ομάδα αντιμετωπίσαμε κάποια θεματάκια, αλλά τώρα είμαστε όλοι καλά και θα πάμε για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα στην έδρα του αντιπάλου και να μπορέσουμε να σπάσουμε την έδρα του.  Το πρώτο παιχνίδι πάντα κρύβει εκπλήξεις σε τέτοιες φάσεις και η ομάδα είναι έτοιμη να κατέβει για να κάνει μια από αυτές!».
 

Πέμπτη 7 Απριλίου 2022
1ος αγώνας Γ' Φάση, Α1
Δημοτικό Κολυμβητήριο Περιστερίου
15:00, ΓΣ Περιστερίου-ΠΑΟΚ Domus Ergo