ΠΑΟΚ mαteco-ΟΦΝΙ

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Γυναικών
 

Για το Game 3 των τελικών της Α1 Χάντμπολ γυναικών, ο ΠΑΟΚ mαteco υποδέχεται το Σάββατο 9 Απριλίου και ώρα 12:00, στο «Σπίτι του Χάντμπολ», τον ΟΦΝΙ. 

 

Ο Δικέφαλος μετά και την επικράτηση του στην Αθήνα με 18-24, βρίσκεται μια νίκη μακριά από το 3-0, το οποίο θα τον οδηγήσει στο τέταρτο σερί «Νταμπλ», ένα ιστορικό επίτευγμα για τμήμα του ΠΑΟΚ, καθώς δεν έχει ξανασυμβεί.

 

Απέναντι του, ο ΟΦΝΙ, ο οποίος θα κυνηγήσει τις δικές του πιθανότητες, έχοντας ως στόχο να επαναφέρει την σειρά πίσω στην Αθήνα.

 

Άπαντες στο τμήμα Χάντμπολ γυναικών του ΠΑΟΚ, καλούν τον κόσμο να παραβρεθεί στην Μίκρα και να δώσει φτερά στις «ασπρόμαυρες».

 

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω της ΕΡΤ3 HD.

 

Για το Game 3 κόντρα στον ΟΦΝΙ, ο προπονητής της ομάδας, Δημήτρης Πελεκίδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

 

«Υπάρχει μεγάλη ανυπομονησία από την ομάδα για το παιχνίδι, έχουμε κάνει τα δύο από τα τρία βήματα για το πρωτάθλημα, οπότε πρόκειται για έναν μεγάλο τελικό που θα μας δώσει την ευκαιρία αν τον κατακτήσουμε να γράψουμε το 4ο συνεχόμενο νταμπλ, κάτι που θα γίνει πρώτη φορά στον σύλλογο, δεν έχουμε αγωνιστικά προβλήματα, κάναμε μία πολύ καλή προετοιμασία κάτι που μας δίνει τη δυνατότητα να πανηγυρίσουμε το πρωτάθλημα μπροστά στον κόσμο μας μετά τη σεζόν 2018-2019, μιας και μετά αντιμετωπίζουμε την πανδημία, οπότε αύριο είναι μία σπουδαία μέρα».

 

Σάββατο 9 Απριλίου 2022
3ος τελικός, Α1
«Σπίτι του Χάντμπολ»
12:00, ΠΑΟΚ mαteco-ΟΦΝΙ (ΕΡΤ3)