Φώναξε «Παρών»!

paok
Κατηγορία: Πόλο Ανδρών
Για το Game 2 της Γ' Φάσης της Α1 Υδατοσφαίρισης ανδρών, ο ΠΑΟΚ Domus Ergo υποδέχτηκε το Σάββατο 9 Απριλίου, στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο, τον ΓΣ Περιστερίου, του οποίου και επικράτησε με 7-6.

Στην αρχή της αναμέτρησης, το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να κλείσουν τους χώρους και να προσηλωθούν στα αμυντικά τους καθήκοντα, 1-1. Στο δεύτερο οκτάλεπτο, ο ΠΑΟΚ κυριάρχησε και πήρε κεφάλι στην αναμέτρηση με 3-1.

Στην επανάληψη, ο Δικέφαλος βρέθηκε να χάνει με 3-4 στο τρίτο οκτάλεπτο, αλλά οι «ασπρόμαυροι» βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα και ανέτρεψαν την εις βάρος τους κατάσταση, κερδίζοντας τελικά με 7-6 σε ένα παιχνίδι για γερά νεύρα.

Στο δια ταύτα, Ο ΠΑΟΚ Domus Ergo, φώναξε παρών την ύστατη στιγμή και έστειλε την σειρά σε τρίτο παιχνίδι, για μία θέση στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος. 

Η ομάδα του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου, στρέφει την προσοχή της στο καθοριστικό Game 3, στην Αθήνα, τη Δευτέρα 11 Απριλίου (15:00), όπου θα παλέψει για την είσοδό του στα Play-offs.

Οκτάλεπτα: 1-1, 2-0, 1-3, 3-2.
 
ΠΑΟΚ Domus Ergo (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Σαρησάββας 1, Μηλάς, Προσινικλής Ν. 1, Κεχαλάρης 4, Σγουρίδης, Μπαγλατζής, Προσινικλής Π., Κούπμαν 1, Κουγιούνης, Μανθογιάννης