Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Ανδρών

Για την 7η αγωνιστική των Play-Off της Volleyleague ανδρών, ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στην Αθήνα, προκειμένου να αντιμετωπίσει την Τετάρτη 13 Απρίλιου και ώρα 17:00, τον Παναθηναϊκό. 

Ο Δικέφαλος μετά την περήφανη κατάκτηση ενός ακόμα Κυπέλλου, νίκησε και στο πρωτάθλημα, επικρατώντας του ΑΟΠ Κηφισιάς με 0-3 στο Ζηρίνειο. 

Στην τελική ευθεία ολοκλήρωσης του πρωταθλήματος, οι «ασπρόμαυροι» έχουν μπροστά τους τρία διαδοχικά «ντέρμπι» κόντρα στους συνδιεκδικητές του τίτλου. 

Απέναντι του, ο Παναθηναϊκός, ο οποίος μετά την ήττα του με 3-0 από τον Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ, επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας στη Νέα Σμύρνη του Μίλωνα με 1-3. 

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω του SDNA TV. 

Για το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Γιάννης Καλμαζίδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα με την βαθμολογία και το φορμάτ, είναι το παιχνίδι της χρονιάς, μέχρι το επόμενο. Θα είναι πολύ σκληρό παιχνίδι, και οι δύο ομάδες το θέλουν πολύ. Εμείς είμαστε λίγο πίσω στην βαθμολογία και το χρειαζόμαστε ακόμα περισσότερο. Δεν ξέρουμε πως θα εξελιχθεί το παιχνίδι, ωστόσο είμαστε έτοιμοι να το αντιμετωπίσουμε και ελπίζουμε αύριο για το καλύτερο». 


Τετάρτη 13 Απριλίου 2022
7η αγωνιστική Play-Off, Volleyleague ανδρών
Κλειστό Γυμναστήριο Αγίου Θωμά
17:00, Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ (SDNA TV)