ΑΕΚ-ΠΑΟΚ

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Γυναικών

Για το Game 1 της προημιτελικής φάσης των Play-Off της Volleyleague γυναικών, ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στην Αθήνα, προκειμένου να αντιμετωπίσει την Τετάρτη 13 Απριλίου και ώρα 18:30, την ΑΕΚ. 

Ο Δικέφαλος μετά τις διαδοχικές νίκες του στις δύο τελευταίες αγωνιστικές της κανονικής διάρκειας κόντρα σε Άρη (1-3) και Παναθηναϊκό (3-1), ετοιμάζεται για τις δυνατές μάχες των Play-Off κόντρα στην ΑΕΚ. 

Οι «ασπρόμαυρες» γνωρίζουν πως η διαδικασία των Play-Off είναι ουσιαστικά ένα νέο πρωτάθλημα, στο οποίο δεν συγχωρείται το παραμικρό λάθος, για αυτό τον λόγο θα πρέπει να παρουσιάσουν βόλεϊ υψηλού επιπέδου. 

Απέναντι τους, η ΑΕΚ, η οποία έκλεισε την κανονική διάρκεια με ήττα από τον ΟΣΦΠ με 3-0, και έτσι τερμάτισε στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. 

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί από το AC AEK TV στο YouTube. 

Για το Game 1 κόντρα στην ΑΕΚ, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Μάρκο Φενόλιο, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ξεκινούν επιτέλους τα πλέι οφ γιατί η αλήθεια είναι ότι με τη διακοπή των δύο εβδομάδων η κατάσταση ήταν λίγο περίπλοκη. Νομίζω ότι είμαστε έτοιμοι, σε καλή κατάσταση, χωρίς προβλήματα και σ’ αυτό το διάστημα της διακοπής δουλέψαμε αρκετά και στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης. Σίγουρα δεν θα είναι εύκολο γιατί το γήπεδο της ΑΕΚ είναι αρκετά δύσκολο, πλέον όμως ξέρω καλά την ομάδα μου και είμαι σίγουρος, ότι είμαστε έτοιμοι για να παλέψουμε και θα δούμε τι θα συμβεί».
 

Τετάρτη 13 Απριλίου 2022
1ος αγώνας Β' Φάση, Volleyleague γυναικών
Κλειστό Γυμναστήριο «Α. Κόντος»
18:30, ΑΕΚ-ΠΑΟΚ