Η μεικτή ζώνη του Νηρέας Χαλανδρίου-ΠΑΟΚ

paok
Κατηγορία: Πόλο Γυναικών

Οι δηλώσεις του Παναγιώτη Βέργου και Βασιλικής Λασκαρίδου, μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Νηρέα Χαλανδρίου με 5-12, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Α1 Υδατοσφαίρισης γυναικών. 

Παναγιώτης Βέργος:

«Ήταν μία πολύ σημαντική νίκη για εμάς στη μάχη των πλέι-άουτ, καθώς κερδίσαμε το πλεονέκτημα της έδρας. Η ομάδα ξεκίνησε από χαμηλά, αλλά δουλέψαμε σκληρά και καταφέραμε να συγκεντρώσουμε 13 βαθμούς. Είμαστε σίγουροι ότι με την δουλειά μας, θα εμφανιστούμε ακόμη καλύτεροι και στα πλέι-άουτ, όπου με την παρουσία της Μέγκενς, θα είμαστε ακόμα πιο δυνατοί και έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε δυσκολία προκύψει». 

Βασιλική Λασκαρίδου:

«Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο θέλαμε πολύ τη νίκη, ώστε να εξασφαλίσουμε το πλεονέκτημα της έδρας αλλά και να επιβεβαιώσουμε την ανοδική μας πορεία. Θέλαμε να αποδείξουμε ότι αξίζουμε να είμαστε στην μεγάλη κατηγορίας της γυναικείας ελληνικής υδατοσφαίρισης. Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό σκέλος, από την αρχή μπήκαμε δυνατά στο παιχνίδι, ώστε να μην επιτρέψουμε στον αντίπαλο να αντιδράσει. Προσέξαμε πολύ στην άμυνα και προσπαθήσαμε για καλές επιλογές στην επίθεση. Θα μπορούσαμε να αποφύγουμε κάποια λάθη, τα οποία θα αναλύσουμε τις επόμενες μέρες, ώστε να εμφανιστούμε ακόμα καλύτερες στις μάχες των πλέι-άουτ κόντρα στον ίδιο αντίπαλο». 

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter