Όλοι μαζί για την ανατροπή! ΠΑΟΚ-ΑΕΚ!

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Γυναικών

Για το Game 2 της προημιτελικής φάσης των Play-Off της Volleyleague γυναικών, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Κυριακή 17 Απριλίου και ώρα 15:00, στο PAOK Sports Arena, την ΑΕΚ. 

Ο Δικέφαλος, έχοντας ως σύμμαχο τον κόσμο του, καλείται να κάνει μία μεγάλη ανατροπή, καθώς μετά το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, χρειάζεται μία «καθαρή» νίκη (3-0 ή 3-1) στην κανονική διάρκεια, και την κατάκτηση του «χρυσού» σετ το οποίο τελειώνει στους 15 πόντους. 

Στο «ασπρόμαυρο στρατόπεδο» υπάρχει πίστη και μεγάλη θέληση για την πρόκριση στην τετράδα του πρωταθλήματος, και άπαντες στο τμήμα βόλεϊ γυναικών του ΠΑΟΚ κάνουν κάλεσμα στον κόσμο, να παραβρεθεί στο «Παλατάκι» και να ενισχύσει με την φωνή και τον μοναδικό παλμό του την προσπάθεια. 

Με μότο «Όλοι μαζί για την ανατροπή», οι «ασπρόμαυρες» χρειάζονται τον μεγάλο Λαό του ΠΑΟΚ δίπλα τους.

Πληροφορίες για τα εισιτήρια ΕΔΩ. 

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί αποκλειστικά μέσω του AC PAOK TV, στην κατηγορία των 4.99€ τον ΜΗΝΑ «Live streamings 4 (for) members».

Για το Game 2 απέναντι στην ΑΕΚ, ο προπονητής, Μάρκο Φενόλιο, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Σίγουρα θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς, καθώς η ΑΕΚ τώρα έχει ένα μεγάλο πλεονέκτημα. Αύριο ωστόσο παίζουμε στην έδρα μας, έχουμε προετοιμαστεί σκληρά, και πιστεύω θα παλέψουμε δίνοντας το 110%. Καλώ τον κόσμο του ΠΑΟΚ να έρθει στο PAOK Sports Arena και να μας βοηθήσει στην προσπάθεια μας για την πρόκριση!». 

Κυριακή 17 Απριλίου 2022
2ος αγώνας Προημιτελική Φάση, Volleyleague γυναικών
PAOK Sports Arena
15:00, ΠΑΟΚ-ΑΕΚ (AC PAOK TV)