ΠΑΟΚ-ΟΣΦΠ

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Ανδρών

Για την 8η αγωνιστική των Play-Off της Volleyleague ανδρών, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Κυριακή 17 Απριλίου και ώρα 19:00, στο PAOK Sports Arena, τον ΟΣΦΠ. 

Ο Δικέφαλος, επιστρέφει στις εντός έδρας αναμετρήσεις ύστερα από περίπου ένα μήνα, δίνοντας πέντε αγώνες επί Αθηναϊκού εδάφους, συμπεριλαμβανομένων και των παιχνιδιών για το Κύπελλο, εκεί όπου οι «ασπρόμαυροι» έφτασαν στην περήφανη κατάκτηση του. 

Στο πρωτάθλημα, ο ΠΑΟΚ βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, και πλέον δεν είναι μόνο στο χέρι του η κατάκτηση, ωστόσο οι «ασπρόμαυροι» δεν τα παρατούν και θα κυνηγήσουν μέχρι και την παραμικρή πιθανότητα που τους αναλογεί. 

Απέναντι του, ο ΟΣΦΠ, ο οποίος μετά τις δύο συνεχόμενες νίκες κόντρα σε Φοίνικα και Μίλωνα, έχει μπει για τα «καλά» στο κυνήγι του τίτλου, διαχειριζόμενος και την αποτυχία του στον θεσμό του Κυπέλλου. 

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί από το ΕΡΤSports HD. 

Για το παιχνίδι κόντρα στον ΟΣΦΠ, ο Brett Walsh, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Η αλήθεια είναι πως ανυπομονούσαμε να επιστρέψουμε στο σπίτι μας, και είμαστε ενθουσιασμένοι που αυτό συνοδεύεται με ένα «ντέρμπι» κόντρα στον ΟΣΦΠ. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να αποδείξουμε την δύναμη της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο. Παίζουμε σε κάθε παιχνίδι για τη νίκη, και αυτό θα κάνουμε και στο παιχνίδι της Κυριακής». 


Κυριακή 17 Απριλίου 2022
8η αγωνιστική Play-Off, Volleyleague ανδρών
PAOK Sports Arena
19:00, ΠΑΟΚ-ΟΣΦΠ (ΕΡΤSports HD)