Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Γυναικών

Για το Game 1 της ημιτελικής φάσης της Volleyleague γυναικών, ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στην Αθήνα, προκειμένου να αντιμετωπίσει την Μ. Τετάρτη και ώρα 16:00, τον Παναθηναϊκό. 

Ο Δικέφαλος μετά την τεράστια ανατροπή και πρόκριση επί της ΑΕΚ στο PAOK Sports Arena, συνεχίζει το «ταξίδι» του στην Volleyleague γυναικών, ατενίζοντας το μέλλον με αισιοδοξία. 

Στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος, οι παίκτριες του ΠΑΟΚ γνωρίζουν πως τα παιχνίδια κερδίζονται από τις ομάδες που το θέλουν περισσότερο, έτσι έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα για αυτές τις «μάχες», τόσο αγωνιστικά, όσο και ψυχολογικά. 

Απέναντι του, ο Παναθηναϊκός, ο οποίος πήρε την πρόκριση στην τετράδα του πρωταθλήματος αποκλείοντας με δύο νίκες (αμφότερες με 3-1) τον ΑΟ Θήρας. 

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί από το SDNA TV. 

Για το Game 1 της ημιτελικής φάσης κόντρα στον Παναθηναϊκό, ο προπονητής, Μάρκο Φενόλιο, και η αρχηγός, Ευαγγελία Μερτέκη, δήλωσαν στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

Μάρκο Φενόλιο:

«Χαίρομαι πραγματικά να παίζω σε τέτοιου είδους αγώνες όπως είναι οι ημιτελικοί ή οι τελικοί του πρωταθλήματος. Θα είναι σίγουρα ένα πολύ δύσκολο ματς γιατί ο Παναθηναϊκός είναι μια πολύ δυνατή ομάδα, αλλά κι εμείς είμαστε πλέον γεμάτοι αυτοπεποίθηση μετά τους δύσκολους αγώνες με την ΑΕΚ. Κερδίσαμε πριν από ένα μήνα τον Παναθηναϊκό στην έδρα μας και είμαστε έτοιμοι ψυχολογικά και αγωνιστικά για ένα τέτοιο ματς και προσωπικά θεωρώ ότι η πρόκριση είναι 50-50».

Ευαγγελία Μερτέκη:

«Μετά την μεγάλη πρόκριση μας επί της ΑΕΚ, στρέφουμε το βλέμμα μας στα παιχνίδια κόντρα στον Παναθηναϊκό. Είμαστε προετοιμασμένες κατάλληλα, τόσο αγωνιστικά, όσο και ψυχολογικά για τα συγκεκριμένα παιχνίδια, έχοντας ως στόχο την πρόκριση». 


Μ. Τετάρτη 20 Απριλίου 2022
1ος αγώνας Ημιτελική Φάση, Volleyleague γυναικών
Κλειστό Γυμναστήριο Αγ. Θωμά
16:00, Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ (SDNA TV)