Ώρα Κυπέλλου! ΑΕΣΧ Πυλαίας-ΠΑΟΚ

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Ανδρών

Για τον Ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Χάντμπολ ανδρών, ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την Παρασκευή 29 Απριλίου και ώρα 15:15 στο ΔΑΚ Λευκόβρυσης, στην Κοζάνη, την ΑΕΣΧ Πυλαίας. 

Ο Δικέφαλος επιστρέφει σε αγωνιστική δράση μετά το τέλος του πρωταθλήματος, έχοντας ως στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στον θεσμό του Κυπέλλου. 

Άπαντες στο τμήμα Χάντμπολ ανδρών του ΠΑΟΚ, καλούνται να αφήσουν πίσω τους τις ατυχίες που προέκυψαν σε κομβικό σημείο της χρονιάς, και να τα δώσουν όλα στην τελική ευθεία της σεζόν. 

Απέναντι του, η ΑΕΣΧ Πυλαίας, η οποία μετά την μεγάλη νίκη της μέσα στην Δράμα επί της Bianco Monte με 22-24, πήρε την πρόκριση για το Final-4. 

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω της ΕΡΤ3HD.

Για τον Ημιτελικό κόντρα στην ΑΕΣΧ Πυλαίας, οι Παναγιώτης Γούσιος και Απόστολος Παλάσκας, δήλωσαν στην Συνέντευξη Τύπου του Final-4:

Παναγιώτης Γούσιος:

«Eίναι χαρά μας που βρισκόμαστε εδώ και φέτος. Εύχομαι να γίνει μια πολύ καλή διοργάνωση, να είναι πρωταγωνιστές οι αθλητές και να χαρεί τους αγώνες ο φίλαθλος κόσμος. Εμείς ερχόμαστε εδώ μετά από μία δύσκολη διαδρομή με εκτός έδρας προκρίσεις σε Άργος και Έδεσσα. Έχουμε προσαρμόσει το παιχνίδι μας στις απουσίες που έχουμε εξαιτίας των τραυματισμών, δουλέψαμε στην τακτική και στη φυσική κατάσταση όλο αυτό το διάστημα και θα τα δώσουμε όλα για να φτάσουμε στον τελικό και να διεκδικήσουμε το τρόπαιο».

Απόστολος Παλάσκας:

«Ευχαριστούμε τους φορείς γι’ αυτή τη διοργάνωση. Εμείς, ως αθλητές του ΠΑΟΚ, οφείλουμε να διεκδικούμε τα τρόπαια. Αυτό ήρθαμε να κάνουμε, παρά τους τραυματισμούς και τις απουσίες μας. Σίγουρα η ομάδα της Πυλαίας θα έχει δίψα για να κερδίσει, όμως αν εμείς βγάλουμε την ποιότητα και τον χαρακτήρα που έχουμε ως ομάδα πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να πάμε στον τελικό για να διεκδικήσουμε τον τίτλο. Εύχομαι υγεία σε όλους τους αθλητές και να το πάρει ο καλύτερος».

Παρασκευή 29 Απριλίου 2022
Ημιτελικός, Κύπελλο Ελλάδος
ΔΑΚ Λευκόβρυσης
15:15, ΑΕΣΧ Πυλαίας-ΠΑΟΚ (ΕΡΤ3 HD)