ΠΑΟΚ; Παρών!

paok
Κατηγορία: Πόλο Γυναικών

Το 2-0 στις νίκες έκανε ο ΠΑΟΚ επί του Νηρέα Χαλανδρίου, επικρατώντας στην Αθήνα με 5-16, εξασφαλίζοντας την συμμετοχή του στην κορυφαία κατηγορία ελληνικής γυναικείας υδατοσφαίρισης. 

Ο Δικέφαλος απέδειξε σ' ένα ακόμα παιχνίδι την αγωνιστική άνοδο την οποία έχει από τον δεύτερο γύρο της κανονικής διάρκειας μέχρι και τα Play-Out, και έτσι οδηγήθηκε εύκολα στην παραμονή του στην Α1, στόχος ο οποίος είχε τεθεί από την αρχή της χρονιάς. 

Φυσικά, σημαντική βοήθεια πήρε ο ΠΑΟΚ από την Ολλανδή Σούπερ Σταρ, Μάουντ Μέγκενς, η οποία ήρθε στην Θεσσαλονίκη για να ενισχύσει την προσπάθεια του Δικεφάλου, πράγμα το οποίο αποδείχτηκε στο νερό με την αδιαμφισβήτητη ποιότητα της. 

Πλέον, οι ιθύνοντες του τμήματος ξεκινούν τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν, έχοντας ως στόχο την εδραίωση του ΠΑΟΚ στην κορυφαία κατηγορία της ελληνικής γυναικείας υδατοσφαίρισης. 

Νηρέας Χαλανδρίου-ΠΑΟΚ: 5-16

 

Τα οκτάλεπτα: 2-4, 2-4, 1-5, 1-2

 

ΠΑΟΚ (Πάνος Βέργος): Φορίδου, Μέγκενς 5, Ακιλμπάγιεβα, Μπίκου, Ταυρίδου, Γραικού 2, Λαμπρούση, Στόγιου, Φραγκιά 7, Ντόνα 1, Λασκαρίδου, Μανίκα, Συκά, Παρασκευοπούλου.