«Γκρέμισε» το… πούλμαν της Χαλκίδας με Μήτκου!

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Γυναικών
 

Με νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στα Play-Off της Women’s Football League ο ΠΑΟΚ Morris, επικρατώντας των Αβάντων Χαλκίδας με 1-0.

 

Ο ΠΑΟΚ Morris παρατάχθηκε με αρχική σύνθεση τις: Μπάτερφιλντ, Σμίλκοβιτς, Γιαννακά, Δοϊρανλή, Μήτκου, Ακίντα, Γιοβάνη, Χαλατσογιάννη, Μπαξεβάνου, Μπασούρη και Βαρδαλή.

 

Στο πρώτο ημίχρονο, ο Δικέφαλος είχε τον επιθετικό μονόλογο, με τις παίκτριες των Αβάντων να αμύνονται στο δικό τους μισό σε όλη την διάρκεια του.

 

Ο ΠΑΟΚ Morris απείλησε σε πέντε περιπτώσεις, με τις Μπαξεβάνου, Βαρδαλή και Ακίντα να μην βρίσκουν τον δρόμο προς τα δίχτυα. 

 

Στο 38ο λεπτό, ο ΠΑΟΚ Morris στερήθηκε την αρχηγό του, καθώς η Βαρδαλή μετά από επικίνδυνο μαρκάρισμα βγήκε εκτός, με την Μπουζίνου να περνά στην θέση της. 

 

Στο 44ο λεπτό ο Δικέφαλος έφτασε πολύ κοντά στο 1-0, ωστόσο η Μπασούρη αστόχησε σε τετ α τετ. Έτσι, διαμορφώθηκε το 0-0 του πρώτου μέρους.

 

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Λευτέρης Κανάτας ξεκίνησε με αλλαγή, περνώντας την Ζώτου στην θέση της Μπαξεβάνου στο 51ο λεπτό.

 

Στο 53ο λεπτό, ο διαιτητής αρνήθηκε καθαρό πέναλτι στον Δικέφαλο, καθώς η Μπουζίνου πάτησε περιοχή, μοίρασε την μπάλα, και ανατράπηκε σε αυτή, ωστόσο το πέναλτι δεν καταλογίστηκε.

 

Δύο λεπτά αργότερα ο ΠΑΟΚ Morris απείλησε με την Μήτκου, υποχρεώνοντας την τερματοφύλακα των Αβάντων σε όμορφη επέμβαση.

 

Στο 61ο λεπτό, η Μπουζίνου νικήθηκε σε τετ α τετ, με τον Δικέφαλο να ανεβάζει στροφές όλο και περισσότερο, πιέζοντας τις αντίπαλες τους. 

 

Τρία λεπτά αργότερα, ο Δικέφαλος εξαργύρωσε το καλό του ξεκίνημα στο δεύτερο ημίχρονο, με την Μήτκου να διαμορφώνει το 1-0 από την άσπρη βούλα.

 

Στο τελευταίο εικοσάλεπτο, οι «ασπρόμαυρες» συνέχισαν να έχουν την υπεροχή, μην επιτρέποντας στις παίκτριες της Χαλκίδας να περάσουν το κέντρο. 

 

Η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε, ο ΠΑΟΚ Morris είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης, παίρνοντας τη νίκη με 1-0. 

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Λευτέρη Κανάτα, την Κυριακή 15 Μαΐου κόντρα στον Εργοτέλη, εκτός έδρας.

 

ΠΑΟΚ Morris (Κανάτας): Μπάτερφιλντ, Σμίλκοβιτς, Γιαννακά, Δοϊρανλή, Μήτκου, Ακίντα, Γιοβάνη, Χαλατσογιάννη, Μπαξεβάνου (51’ Ζώτου) , Μπασούρη (90’ Σιδηροπούλου), Βαρδαλή (38’ Μπουζίνου).