Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ Morris-Άβαντες Χαλκίδας

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Γυναικών

Οι δηλώσεις του Λευτέρη Κανάτα, Μαρίας Μήτκου και Ηλιάνας Μπουζίνου, μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ Morris επί των Άβαντων Χαλκίδας με 1-0, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής των Play-Off της Women's Football League. 

Λευτέρης Κανάτας:

«Ήμασταν κατάλληλα προετοιμασμένοι. Αλλάξαμε τον σχηματισμό μας λόγω κάποιων τραυματισμών, βλέποντας κάποια κομμάτια της τακτικής, στα οποία μπορούμε να προωθήσουμε σωστά την μπάλα, δημιουργώντας πρόβλημα στον αντίπαλο. Οι αθλήτριες ήξεραν πάνω-κάτω τις αντίπαλους τους, αφού υπάρχει και το σκάουτινγκ, οπότε δεν αντιμετωπίσαμε κάτι που δεν περιμέναμε, απ' όσα είχαμε δει στο βίντεο. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε καλύτερη κυκλοφορία, ίσως επειδή υπάρχει χρόνος, άρα υπάρχει και καλύτερη σκέψη. Οι μεταβιβάσεις ήταν σωστές, και αν δεν κάνω λάθος στο πρώτο μέρος είχαμε 4-5 κλασικές ευκαιρίες, δημιουργώντας προϋποθέσεις μόνοι μας. Δεν ικανοποιούμαστε με το 1-0. Το τελευταίο δεκάλεπτο έγινε αγχωτικό, αλλά κρατάμε τη νίκη, η οποία είναι η πρώτη όμως από τις τέσσερις που θέλουμε». 

Μαρία Μήτκου:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, το οποίο το περιμέναμε. Η ομάδα είναι προετοιμασμένη για αυτά τα παιχνίδια, τα οποία νομίζω θα είναι εξίσου δύσκολα. Είχαμε καλή κυκλοφορία σήμερα, κάναμε κάποιες τελικές, οι οποίες δεν μετουσιώθηκαν σε γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε να διαχειριστούμε το άγχος, αλλά ευτυχήσαμε να σκοράρουμε ένα γκολ. Κάναμε κάποιες ευκαιρίες για να πετύχουμε δεύτερο γκολ, αλλά δεν ήρθε. Ξεκινάμε από αύριο την προετοιμασία μας για τον Εργοτέλη». 

Ηλιάνα Μπουζίνου:

«Καταρχάς θα ήθελα να συγχαρώ την αντίπαλη ομάδα, έπαιξε πολύ δυνατά. Σε αυτά τα παιχνίδια ρόλο παίζει πρώτα το πάθος και μετά η εμπειρία, και αυτό φάνηκε από την στιγμή του γκολ της Μήτκου, η οποία ήταν ψύχραιμη και έτοιμη να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία που της ήρθε. Είμαι πολύ χαρούμενη που ήρθε η νίκη». 

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter