ΟΛΟΙ ΠΑΛΑΤΑΚΙ! ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός!

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Ανδρών

Για τον πρώτο τελικό του League Cup «Νίκος Σαμαράς», ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Δευτέρα 9 Μαΐου και ώρα 20:00, στο PAOK Sports Arena, τον Παναθηναϊκό. 

Στην τελική ευθεία ολοκλήρωσης της χρονιάς, ο Κυπελλούχος Ελλάδος ΠΑΟΚ έχει μπροστά του να διεκδικήσει ακόμα έναν τίτλο, θέλοντας να κλείσει τη σεζόν με όμορφο τρόπο. 

Άπαντες στο τμήμα βόλεϊ ανδρών, καλούν τον κόσμο του ΠΑΟΚ να παραβρεθεί στο «Παλατάκι» και να ενισχύσει την προσπάθεια των παικτών του Γιάννη Καλμαζίδη, για το πρώτο βήμα. 

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ3 HD.

Για τον πρώτο τελικό απέναντι στον Παναθηναϊκό, ο προπονητής, Γιάννης Καλμαζίδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είναι κάτι που θέλουμε πολύ, μετά την απώλεια του πρωταθλήματος. Θέλουμε να τελειώσουμε την σεζόν θετικά, κάνοντας δύο καλά παιχνίδια κόντρα στον Παναθηναϊκό. Πιστεύω μπορούμε να φτάσουμε στην κατάκτηση του League Cup, αλλά ξέρουμε ότι ο Παναθηναϊκός είναι μία σκληρή και καλή ομάδα. Έχουμε όρεξη και θέλουμε να το παλέψουμε. 

Η αλήθεια είναι ότι το League Cup... λείπει από την τροπαιοθήκη μας, αλλά δεν σκεφτόμαστε έτσι. Σίγουρα θέλουμε να το κατακτήσουμε. Όταν παλεύουμε οκτώ-εννιά μήνες όλοι μαζί, θέλουμε να τελειώσει θετικά η σεζόν. Η τελευταία γεύση είναι αυτή που μένει, και εμείς θέλουμε να την κρατήσουμε γλυκιά. Μην ξεχνάμε ότι φτάσαμε ως εδώ αποκλείοντας τον ΟΣΦΠ από νωρίς.

Είναι ωραίο να παίζεις σε γήπεδα τα οποία αναδεικνύουν το άθλημα μας, ψηλά γήπεδα, με πολύ μεγάλο χώρο γύρω, τα οποία σου επιτρέπουν να παίξεις άνετα την άμυνα, να φέρεις μπάλες από δυνατό σερβίς, και αυτό είναι ωραίο. Ειδικά αν συνδυαστεί και με μία δυνατή προσέλευση, θα είναι ό,τι καλύτερο για το άθλημα και τις δύο ομάδες». 


Δευτέρα 9 Μαΐου 2022
1ος Τελικός, League Cup «Νίκος Σαμαράς»
PAOK Sports Arena
20:00, ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός (ΕΡΤ3 HD)