Συνεργασία με την Β & S electronics!

paok
Κατηγορία: Βαρέα αθλήματα
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Θεσσαλονίκη, 11/05/2022

Ο ΠΑΟΚ και τα Βαρέα Αθλήματα ευχαριστούν την εταιρεία B & S Electronics, καθώς και προσωπικά τον κ. Σταυρίδη,  για την έναρξη χορηγικής συνεργασίας και την ενεργή στήριξη στα βαρέα αθλήματα του Συλλόγου.

H εταιρεία B&S electronics είναι μια εταιρία με πολύχρονη εμπειρία στο χώρο των ηλεκτρονικών εφαρμογών και εγκαταστάσεων. Σκοπός της εταιρείας είναι η εισαγωγή , διάθεση και εγκατάσταση προϊόντων υψηλής τεχνολογίας όπως συστήματα ασφαλείας, κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης (CCTV), επαγγελματικά ηχητικά συστήματα , εξειδικευμένους αυτοματισμούς και τηλεφωνικά κέντρα.

Δραστηριοποιείται ενεργά σε Ιδιωτικά ή Δημόσια έργα καθώς και στους τομείς της Εθνικής Άμυνας και των Σωμάτων Ασφαλείας προσφέροντας εξοπλισμό και παρέχοντας υπηρεσίες αποσκοπώντας να συνδράμει στη γενικότερη αναβάθμιση και στον εκσυγχρονισμό τους. 

Αξιοποιώντας την τεχνογνωσία και την εμπειρία, η εταιρεία είναι σε θέση να προσφέρει στους πελάτες λύσεις που ικανοποιούν και τις πιο δύσκολες απαιτήσεις. 

Η μελέτη είναι ο θεμέλιος λίθος ενός χώρου μιας επιτυχημένης ηλεκτρονικής εγκατάστασης. Σε συνεργασία πάντα με τον πελάτη κατανοώντας τις ανάγκες του, η B & S Electronics προσφέρει την ιδανική λύση πάντα με γνώμονα την λειτουργικότητα και την αισθητική αλλά προπάντων την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των συστημάτων που πρόκειται να εγκατασταθούν εφαρμόζοντας όλους τους κανόνες βάση των προδιαγραφών τους. 

Στόχος με την σωστή εγκατάσταση είναι να εκμηδενιστούν πιθανά μελλοντικά προβλήματα όπως και την απρόσκοπτη λειτουργία των συστημάτων.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της εταιρείας: https://bselectronics.gr/

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ