«Πρεμιέρα» με νίκη για τις κορασίδες βόλεϊ!

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Γυναικών

Με το... δεξί ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους οι κορασίδες βόλεϊ του ΠΑΟΚ, επικρατώντας των αντίστοιχων των Αμαζόνων Μαΐστρου με 0-3 σετ. 

Τα κορίτσια του Δικεφάλου μπήκαν δυνατά στο πρώτο σετ, παίρνοντας από νωρίς σημαντικό προβάδισμα. Συνεχίζοντας σε υψηλούς ρυθμούς, οι «ασπρόμαυρες» έφτασαν στο 0-1 εύκολα με 13-25. 

Στο δεύτερο σετ, τα κορίτσια του ΠΑΟΚ είχαν και πάλι τον έλεγχο, δημιουργώντας και πάλι διαφορά ασφαλείας από τα μέσα και έπειτα. Με «όπλο» το μπλοκ και τα καλά σερβίς, ο ΠΑΟΚ έφτασε στο 0-2 με 18-25. 

Παίρνοντας ψυχολογία από την κατάκτηση και του τρίτου σετ, οι «ασπρόμαυρες» κυριάρχησαν και στο τρίτο σετ. Χωρίς να αντιμετωπίζουν το παραμικρό πρόβλημα, οι παίκτριες του ΠΑΟΚ έφτασαν στο 0-3, παίρνοντας την νίκη. 

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα της Ελευθερίας Μηλοβιανού, την Παρασκευή 13 Μαΐου και ώρα 18:30, απέναντι στο Ναύαρχο Βότση. 

Αμαζόνες Μαΐστρου-ΠΑΟΚ: 0-3

Τα σετ: 13-25, 18-25, 12-25

ΠΑΟΚ (Μηλοβιανού): Μεροδουλάκη, Λόλα, Μιχοπούλου, Ανατολάκη, Μπακή, Μαντούδη (λ), Ντίαζ, Αναστασιάδου, Χατζέλια, Ματανάκη, Κωσταντινίδου, Μπιτσακτσή (λ)