Η μεικτή ζώνη του Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Ανδρών

Οι δηλώσεις του Γιάννη Καλμαζίδη και Μπρετ Ουόλς, μετά τον δεύτερο τελικό του League Cup «Νίκος Σαμαράς» ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό.

Γιάννης Καλμαζίδης:

«Αυτό που συνήθως κρίνει το νικητή είναι η επίθεση, η δική μας δεν ήταν αυτή που έπρεπε και γι' αυτό ο Παναθηναϊκός έβγαλε και πολλές άμυνες. Ήταν καλύτερος ο αντίπαλος από εμάς, έχουμε παίξει αρκετές φορές με τον Παναθηναϊκό, αλλά σήμερα δεν αγωνιστήκαμε όπως πρέπει. Η ομάδα ήταν σταθερή και με ανοδική πορεία απ' όταν ξεκινήσαμε, ήμασταν πρώτοι στην κανονική διάρκεια αλλά ατυχήσαμε στα play off με τραυματισμούς και απώλειες που μας στοίχησαν και κάπως έτσι δεν καταφέραμε να πάρουμε το πρωτάθλημα».

Μπρετ Ουόλς:

«Ήταν ένα κλειστό παιχνίδι, και είμαστε απογοητευμένοι που δεν το κερδίσαμε. Θέλω να συγχαρώ την ομάδα του Παναθηναϊκού, έπαιξε ένα ωραίο παιχνίδι. Τα σετ ήταν όλα πολύ κλειστά, εμείς παλέψαμε σε όλα, είχαμε κάποια ξεσπάσματα, φτάνοντας κοντά στην κατάκτηση τους, αλλά δεν τα καταφέραμε. Ένα παιχνίδι δεν κρίνει όλη τη σεζόν, εγώ είμαι περήφανος για τους συμπαίκτες μου, και τα όσα πετύχαμε την φετινή περίοδο». 

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter