Παλικαρίσιο «διπλό» στον Πειραιά!

paok
Κατηγορία: Πόλο Ανδρών

Αποφασιστικό βήμα πρόκρισης για την προνομιούχα 5η θέση έκανε ο ΠΑΟΚ Domus Ergo, επικρατώντας στον Πειραιά του τοπικού Εθνικού με 8-9, στο πλαίσιο του Game 1 της Ημιτελικής Φάσης.

 

Σ’ ένα κλειστό επιθετικά πρώτο ημίχρονο, στο οποίο τα φώτα τράβηξαν οι άμυνες, ο Δικέφαλος κατάφερε να προηγηθεί στο πρώτο οκτάλεπτο, πετυχαίνοντας ένα τέρμα, 0-1. Το δεύτερο οκτάλεπτο, το οποίο ήταν πιο παραγωγικό, έφερε ισορροπία στο παιχνίδι, με το ημίχρονο να τελειώνει στο 3-3.

 

Στην επανάληψη, οι δυο ομάδες διαδέχονταν η μια την άλλη στο σκοράρισμα, με την ισοπαλία να διατηρείται μέχρι και το τέλος του τρίτου οκταλέπτου, 7-7. Στο τέταρτο και καθοριστικό οκτάλεπτο, ο ΠΑΟΚ «έσφιξε» την άμυνα του, συστατικό το οποίο του έδωσε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Με πανέμορφο γκολ του Σγουρίδη ενάμιση λεπτά πριν το τέλος, ο Δικέφαλος πήρε το «διπλό» με 8-9.

 

Το δεύτερο παιχνίδι κόντρα στον Εθνικό είναι προγραμματισμένο για την Δευτέρα 16 Μαΐου και ώρα 14:30, στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο. 

 

Οκτάλεπτα: 0-1, 3-2, 4-4, 1-2.

 

ΠΑΟΚ DOMUS ERGO (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Σαρησάββας, Μηλάς, Προσινικλής Ν., Μαρινάγης 2, Κεχαλάρης 1, Μιλάρντοβιτς 1, Σγουρίδης 3, Μπαγλατζής, Προσινικλής Π. 1, Κούπμαν 1, Κουγιούνης, Μανθογιάννης, Τόττης, Καραντζάς.